Καρυπίδης σε παίκτες: «O Άρης είναι πάνω από όλους, αν κάποιος δεν μπορεί να το πει τώρ»

19:24 - 20/09/2021

Αυστηρό μήνυμα έστειλε ο Θόδωρος Καρυπίδης προς τους παίκτες στην προπόνηση της Δευτέρας (20/9) τονίζοντας ότι ο Άρης «είναι πάνω από όλους». Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Διαβάστε Περισσότερα στο sportime.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άρης – Καρυπίδης στους παίκτες: «Αν υπάρχει κάποιος που δεν αντέχει να μου το πει τώρα»

Ο Θόδωρος Καρυπίδης βρέθηκε στην προπόνηση του Άρη και μίλησε στους παίκτες του Άκη Μάντζιου, θέλοντας να τους “ξυπνήσει” ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Οι “κίτρινοι” έχουν ξεκινήσει άσχημα τη σεζόν, αφού μετά τον αποκλεισμό στην Ευρώπη, ήρθε και η διπλή απώλεια βαθμών στις πρώτες αγωνιστικές της Superleague. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης τα… έψαλλε ... Περισσότερα To άρθρο Άρης – Καρυπίδης στους παίκτες: «Αν υπάρχει κάποιος που δεν αντέχει να μου το πει τώρα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Καρυπίδης σε παίκτες – «Αν κάποιος δεν αντέχει να μου το πει»

Παρουσία με νόημα του ισχυρού άντρα της ΠΑΕ Άρης στη σημερινή προπόνηση, ενώ εκτός από την ομιλία του είχε και τετ α τετ με ποδοσφαιριστές ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε το στο

Καρυπίδης σε παίκτες: “Αν υπάρχει κάποιος που δεν αντέχει να μου το πει τώρα”

Η ήττα από τον Ιωνικό την περασμένη Παρασκευή ταρακούνησε τον Άρη, με τον Θόδωρο Καρυπίδη να πηγαίνει στη σημερινή (20/9) προπόνηση και να θέτει τους παίκτες προ των ευθυνών τους ενόψει του ματς με τον Παναθηναϊκό στο “Βικελίδης”. Ο Άρης ενισχύθηκε σημαντικά στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο με αποτέλεσμα να δημιουργήσει υψηλές προσδοκίες στους φιλάθλους τους ενόψει της […] The post Καρυπίδης σε παίκτες: “Αν υπάρχει κάποιος που δεν αντέχει να μου το πει τώρα” appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Καρυπίδης σε παίκτες: «Αν κάποιος δεν αντέχει να μου το πει τώρα»

Αν υπάρχει κάποιος που δεν μπορεί να ακολουθήσει η δεν αντέχει να μου το πει τώρα, τόνισε ο Θόδωρος Καρυπίδης Ο κ Καρυπίδης πήγε στην προπόνηση του Άρη την Δευτερα…

Διαβάστε το στο politik.gr

Καρυπίδης στους παίκτες του Άρη: «Αν κάποιος δεν αντέχει να μου το πει τώρα»

Καρυπίδης στους παίκτες του Άρη: «Αν κάποιος δεν αντέχει να μου το πει τώρα» 20/09/2021 Στην σημερινή προπόνηση του Άρη βρέθηκε ο Θόδωρος Καρυπίδης! Το αφεντικό των «κίτρινων» έδωσε το παρών στο «Δασυγένειο», όπου είχε συνομιλία με τον Άκη Μάντζιο, αλλά και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. «Δεν επιτρέπεται να παρουσιάζουμε την εικόνα που έχουμε στα δυο παιχνίδια πρωταθλήματος. Δεν αντικατοπτρίζει τις πραγματικές μας δυνατότητες και δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Για εμένα ο Άρης είναι πάνω από όλα και όλους. Θα κάνω τα πάντα μα τα πάντα για να πετύχει ο Άρης . Δεν με ενδιαφέρουν τα πρόσωπα. Αν υπάρχει κάποιος που δεν μπορεί να ακολουθήσει ή δεν αντέχει να μου τ

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Άρης – Καρυπίδης στους παίκτες: «Αν υπάρχει κάποιος που δεν αντέχει να μου το πει τώρα»

Ο Θόδωρος Καρυπίδης βρέθηκε στην προπόνηση του Άρη και μίλησε στους παίκτες του Άκη Μάντζιου, θέλοντας να τους “ξυπνήσει” ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Οι “κίτρινοι” έχουν ξεκινήσει άσχημα τη σεζόν, αφού μετά τον αποκλεισμό στην Ευρώπη, ήρθε και η διπλή απώλεια βαθμών στις πρώτες αγωνιστικές της Superleague. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης τα… έψαλλε έτσι στους παίκτες, με […] The post Άρης – Καρυπίδης στους παίκτες: «Αν υπάρχει κάποιος που δεν αντέχει να μου το πει τώρα» appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ sportime.gr

Όταν γατάκι βαρέθηκε να προσποιείται και έφαγε με τα… χέρια

Θερίζει τα νοικοκυριά η ακρίβεια: Άδειασαν τα ψυγεία σε 2 χρόνια – Τι αγοράζαμε με 25 ευρώ το 2022 και τι σήμερα

Της… ξέφυγε της Καινούργιου μια πικάντικη λεπτομέρεια για τη σχέση της!

Δεν θα αργήσει να παίξει ο Γιαζίτσι

Προγνωστικά στοιχήματος Χοσέ 11/10: Δυνατό τριήμερο με Εθνικές ομάδες!

Grand Hotel επόμενα επεισόδια: Ο Ζάχος πυροβολεί τον Πέτρο – Ο Ρήγας φυλακή!