Νικόλας Ράπτης: «Δεν περίμενα ποτέ ότι θα έρθει το Ελλάδα έχεις Ταλέντο»
11:46 - 24/09/2021
Όσα είπε ο Νικόλας Ράπτης για την παρουσίαση του λαμπερού σόου! Και επίσημα παρουσιαστής του “Ελλάδα έχεις Ταλέντο” θα είναι ο Νικόλας Ράπτης. Το πρωί της Παρασκευής μίλησε στην Ελένη Μουστάκη και την κάμερα του MEGA Καλημέρα για τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα και την παρουσία του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ειδικότερα, ο Νικόλας Ράπτης τόνισε πως ... Περισσότερα
To άρθρο Νικόλας Ράπτης: «Δεν περίμενα ποτέ ότι θα έρθει το Ελλάδα έχεις Ταλέντο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νικόλας Ράπτης: Οι πρώτες του δηλώσεις για την παρουσίαση του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο»
Μίλησε σχετικά με το νέο του επαγγελματικό βήμα και τόνισε πως χάρηκε ιδιαίτερα που θα συνεργαστεί ξανά με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου - «Δεν το περίμενα ότι ο Γρηγόρης θα είναι ο κριτής και εγώ ο παρουσιαστής»
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΝικόλας Ράπτης παρουσιαστής στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» - Οι πρώτες του δηλώσεις
«Δεν είμαι αγχωμένος, η αλήθεια είναι. Θα είμαι με τον Σταύρο Σβήγκο, ντουέτο και είμαι πολύ χαρούμενος»
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΝικόλας Ράπτης – «Δεν περίμενα να βρεθώ παρουσιαστής και ο Αρναούτογλου να…»
Ο Ράπτης δηλώνει χαρούμενος για τον ρόλο που αναλαμβάνει στο show ταλέντων
Διαβάστε το στο in.grΝικόλας Ράπτης – «Δεν περίμενα να βρεθώ παρουσιαστής και ο Αρναούτογλου να…»
Ο Ράπτης δηλώνει χαρούμενος για τον ρόλο που αναλαμβάνει στο show ταλέντων
Διαβάστε το στο to10.gr