Νικόλας Ράπτης: «Δεν περίμενα ποτέ ότι θα έρθει το Ελλάδα έχεις Ταλέντο»

11:46 - 24/09/2021

Όσα είπε ο Νικόλας Ράπτης για την παρουσίαση του λαμπερού σόου! Και επίσημα παρουσιαστής του “Ελλάδα έχεις Ταλέντο” θα είναι ο Νικόλας Ράπτης. Το πρωί της Παρασκευής μίλησε στην Ελένη Μουστάκη και την κάμερα του MEGA Καλημέρα για τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα και την παρουσία του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ειδικότερα, ο Νικόλας Ράπτης τόνισε πως ... Περισσότερα To άρθρο Νικόλας Ράπτης: «Δεν περίμενα ποτέ ότι θα έρθει το Ελλάδα έχεις Ταλέντο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νικόλας Ράπτης: Οι πρώτες του δηλώσεις για την παρουσίαση του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο»

Μίλησε σχετικά με το νέο του επαγγελματικό βήμα και τόνισε πως χάρηκε ιδιαίτερα που θα συνεργαστεί ξανά με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου - «Δεν το περίμενα ότι ο Γρηγόρης θα είναι ο κριτής και εγώ ο παρουσιαστής»

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Νικόλας Ράπτης παρουσιαστής στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» - Οι πρώτες του δηλώσεις

«Δεν είμαι αγχωμένος, η αλήθεια είναι. Θα είμαι με τον Σταύρο Σβήγκο, ντουέτο και είμαι πολύ χαρούμενος»

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Νικόλας Ράπτης – «Δεν περίμενα να βρεθώ παρουσιαστής και ο Αρναούτογλου να…»

Ο Ράπτης δηλώνει χαρούμενος για τον ρόλο που αναλαμβάνει στο show ταλέντων

Διαβάστε το στο in.gr

Νικόλας Ράπτης – «Δεν περίμενα να βρεθώ παρουσιαστής και ο Αρναούτογλου να…»

Ο Ράπτης δηλώνει χαρούμενος για τον ρόλο που αναλαμβάνει στο show ταλέντων

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Τραμπ: Πιο κοντά σε λύση για την Ουκρανία από ποτέ – «Πολυεθνική δύναμη» ζητά η ΕΕ

Κόνι Μεταξά: «Είχα την ταμπέλα της ατάλαντης – Μου πήρε πολλά χρόνια ψυχοθεραπείας για να καταλάβω ότι δεν είναι αλήθεια»

Βρετανία: «Περισσότεροι άνθρωποι θα πρέπει να είναι έτοιμοι να πολεμήσουν», δηλώνει ο αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων

Βεζένκοφ: «Να αλλάξουμε τα πάντα σε σχέση με το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα»

Ρέθυμνο: Τρίχρονο αγοράκι βρέθηκε μόνο του στον δρόμο – Στο αυτόφωρο η μητέρα

Μία νύχτα μόνο – επόμενο επεισόδιο: Αρετή και Οδυσσέας καυγαδίζουν και εκείνη απομακρύνεται από κοντά του