Ιωάννα Τούνη – Μετά την Καραβάτου, στην Τσιμτσιλή: «Ρώτα τη Σταματίνα πόσα παίρνει, επειδή εγώ ξέρω»

09:50 - 27/09/2021

Μετά την Κατερίνα Καραβάτου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ήταν ο επόμενος… «στόχος» που έβαλε η Ιωάννα Τούνη To άρθρο Ιωάννα Τούνη – Μετά την Καραβάτου, στην Τσιμτσιλή: «Ρώτα τη Σταματίνα πόσα παίρνει, επειδή εγώ ξέρω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιωάννα Τούνη: «Ρώτα τη Σταματίνα πόσα παίρνει. Επειδή εγώ ξέρω»

Η κάμερα της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή βρέθηκε στα παρασκήνια του J2US όπου συνάντησε την Ιωάννα Τούνη.

Διαβάστε το στο Zougla

Ιωάννα Τούνη: «Ρώτα τη Σταματίνα πόσα παίρνει, επειδή εγώ ξέρω»

Μετά την Κατερίνα Καραβάτου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ήταν ο επόμενος… «στόχος» που έβαλε η Ιωάννα Τούνη στα παρασκήνια του J2US. Ο δημοσιογράφος της εκπομπής Happy Day τη ρώτησε για τον τιμοκατάλογο του Instagram που είδε το φως της δημοσιότητας, με το μοντέλο να «ξαναχτυπά», λέγοντάς του να ρωτήσει τη Σταματίνα Τσιμτσιλή για το πόσα παίρνει. […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της