The 2night Show: Ο Αιμίλιος Χειλάκης εξομολογείται για την συμμετοχή του στις Άγριες Μέλισσες
19:28 - 11/10/2021
Απόψε στις 23:30, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» τον Αιμίλιο Χειλάκη. Ο «κακός» Ακύλας των «Άγριων Μελισσών», […]
The post The 2night Show: Ο Αιμίλιος Χειλάκης εξομολογείται για την συμμετοχή του στις Άγριες Μέλισσες appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αιμίλιος Χειλάκης: Γιατί σιχαίνομαι τον χαρακτήρα μου στις Άγριες Μέλισσες
Ο Αιμίλιος Χειλάκης ήταν καλεσμένος στο «The 2night Show» τους Γρηγόρη Αρναούτογλου και ανάμεσα σε άλλα μίλησε για τον ρόλο του ως Ακύλας Μεγαρίτης στις Άγριες Μέλισσες. «Αυτό που συμβαίνει με τον ρόλο μου ως Ακύλας Μεγαρίτης είναι ότι παίζω έναν ρόλο που δεν μπορώ να αγαπήσω με τίποτα. Απέχει παρασάγγας όχι μόνο ιδεολογικά αλλά και κοινωνικά, σαν σύζυγος, σαν φίλος, σαν πατέρας. Αυτό όμως που νομίζω ότι διαφέρω και σιχαίνομαι σε αυτόν τον χαρακτήρα, με βοηθά να το φτιάξω και να σας το δείξω» ανέφερε ο ηθοποιός. Όσο για το πώς πετυχαίνει να παίξει έναν ρόλο που δεν αγαπάει ο Αιμίλιος Χειλάκης είπε: «Αυτή είναι η δουλειά μου. Οι ηθοποιοί έχουμε τεχνικές για να σας δείχνουμε ότι συμβαίνει κ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΑιμίλιος Χειλάκης: Οι αποκαλύψεις στον Αρναούτογλου για τον ρόλο – πρόκληση στις Άγριες Μέλισσες
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου το βράδυ της Δευτέρας 11 Οκτωβρίου υποδέχεται στο The 2Night Show τον Αιμίλιο
To άρθρο Αιμίλιος Χειλάκης: Οι αποκαλύψεις στον Αρναούτογλου για τον ρόλο – πρόκληση στις Άγριες Μέλισσες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΧειλάκης: Για αυτό σιχαίνομαι τον ρόλο μου στις Άγριες Μέλισσες
12 Οκτωβρίου 2021 07:45 «Παίζω έναν ρόλο που δεν μπορώ να αγαπήσω με τίποτα», τόνισε μεταξύ άλλων ο Αιμίλιος Χειλάκης Στο «The 2night Show» και...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Χειλάκης: Για αυτό σιχαίνομαι τον ρόλο μου στις Άγριες Μέλισσες
Διαβάστε το στο spoilersΑιμίλιος Χειλάκης: Γιατί αντιπαθεί τον ρόλο του στις «Άγριες Μέλισσες»
Αιμίλιος Χειλάκης: Η επιστροφή στην TV, ο Ακύλας, η αποχή από τα social media και η αποκάλυψη για τον Ανδρέα Παπανδρέου και τα πουρμπουάρ.
Διαβάστε το στο pagenews.gr