ΒΙΝΤΕΟ-Ρονάλντο: "Αν όλοι θυσιάζονται για την ομάδα, η Γιουνάιτεντ θα γίνει καλύτερη"

20:48 - 22/10/2021

ΒΙΝΤΕΟ-Ρονάλντο: "Αν όλοι θυσιάζονται για την ομάδα, η Γιουνάιτεντ θα γίνει καλύτερη" 22/10/2021 Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, ωστόσο ξεκαθάρισε πως για εκείνον προτεραιότητα αποτελεί το καλό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και όχι οι δικές του επιτυχίες. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ στις δηλώσεις του ενόψει του ντέρμπι που ακολουθεί με τη Λίβερπουλ υπογράμμισε την ανάγκη οι παίκτες να θυσιάζονται για την ομάδα, υποστηρίζοντας πως αν λειτουργούν με γνώμονα το συλλογικό καλό, τότε η Γιουνάιτεντ θα γίνει καλύτερη. "Βρισκόμαστε σε μια περίοδο που κατά τη γνώμη μου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάνει μερικές αλλαγές: αγόρασαν εμένα, αγόρ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τάδε έφη Ρονάλντο: «Αν όλοι θυσιάζονται για την ομάδα θα γίνουμε καλύτεροι»

Ως μεταβατική περίοδο χαρακτήρισε την εφετινή σεζόν για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Κριστιάνο Ρονάλντο,

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

Ρονάλντο: «Αν όλοι θυσιάζονται για την ομάδα θα γίνουμε καλύτεροι» - Βίντεο

Ως μεταβατική περίοδο χαρακτήρισε την εφετινή σεζόν για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Κριστιάνο Ρονάλντο, σε δηλώσεις του ενόψει του αυριανού (Σάββατο 23/10) ντέρμπι με τη Λίβερπουλ στην Premier League, τονίζοντας πως αυτό που προέχει είναι η επιτυχία των « ...

Διαβάστε το στο real.gr

Ρονάλντο: “Ο ρόλος μου είναι να σκοράρω, αν όλοι θυσιάζονται για την ομάδα, η Γιουνάιτεντ θα γίνει καλύτερη”

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τόνισε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε μία περίοδο αναπροσαρμογής, ενώ μεταξύ άλλων υποστήριξε πως αν όλοι οι παίκτες των Red Devils λειτουργήσουν με βάση το συλλογικό καλό, η ομάδα θα γίνει καλύτερη. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, ωστόσο ξεκαθάρισε πως για εκείνον προτεραιότητα αποτελεί το καλό […] The post Ρονάλντο: “Ο ρόλος μου είναι να σκοράρω, αν όλοι θυσιάζονται για την ομάδα, η Γιουνάιτεντ θα γίνει καλύτερη” appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Ρονάλντο: «Αν όλοι θυσιάζονται για την ομάδα θα γίνουμε καλύτεροι»

«Βρισκόμαστε σε μια περίοδο που κατά τη γνώμη μου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάνει μερικές αλλαγές» είπε ο Κριστιάνο Ρονάλντο Την άποψη ότι όλοι πρέπει να θυσιάζονται για την ομάδα εξέφρασε…

Διαβάστε το στο politik.gr

Ρονάλντο – «Αν όλοι θυσιάζονται για την ομάδα θα γίνουμε καλύτεροι»

Πεπεισμένος ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να αντιστρέψει την κατάσταση στην Premier League είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Διαβάστε το στο to10.gr

Κριστιάνο Ρονάλντο: Αν όλοι θυσιάζονται για την ομάδα θα γίνουμε καλύτεροι

Ως μεταβατική περίοδο χαρακτήρισε την εφετινή σεζόν για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Κριστιάνο Ρονάλντο, σε δηλώσεις του ενόψει του αυριανού... The post Κριστιάνο Ρονάλντο: Αν όλοι θυσιάζονται για την ομάδα θα γίνουμε καλύτεροι appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)