Η Ιωάννα Μαλέσκου για τη σύγκριση με την Ελένη Μενεγάκη – «Ένιωθα θλίψη, πήγαινα σπίτι κι έκλαιγα»
11:58 - 23/10/2021
Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Ιωάννα Μαλέσκου στην εκπομπή “Open Weekend” και την Ελένη Τσολάκη. Η παρουσιάστρια […]
The post Η Ιωάννα Μαλέσκου για τη σύγκριση με την Ελένη Μενεγάκη – «Ένιωθα θλίψη, πήγαινα σπίτι κι έκλαιγα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ιωάννα Μαλέσκου: «Ένιωθα θλίψη, πήγαινα σπίτι κι έκλαιγα» - Τι της συνέβη (Video)
H Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε στην εκπομπή «Open Weekend» για την προσωπική της ζωή, τη σύγκριση με την Ελένη Μενεγάκη, αλλά…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΙωάννα Μαλέσκου: «Η συνεχής σύγκριση με την Ελένη Μενεγάκη με έκανε να νιώθω θλίψη, πήγαινα σπίτι κι έκλαιγα» (vid)
«Έχω μια ηρεμία στην εκπομπή μου που προκύπτει από τους συνεργάτες μου, η εκπομπή πάει σε μια ράγα και προχωράει. Όταν δεν συμφωνώ με ένα θέμα στην εκπομπή, δεν θα καταλάβεις ποτέ στον αέρα ότι δεν συμφωνώ ή ότι με επηρέασε. Στην αρχή δεν με απασχολούσαν τα νούμερα, κάποια στιγμή έφτασαν να με επηρεάζουν και […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΙωάννα Μαλέσκου: «Ένιωθα θλίψη, πήγαινα σπίτι κι έκλαιγα» - Τι της συνέβη (Video)
H Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε στην εκπομπή «Open Weekend» για την…
Διαβάστε το στο onsports.grΙωάννα Μαλέσκου για τη σύγκριση με Ελένη Μενεγάκη: Ένιωθα θλίψη, πήγαινα σπίτι κι έκλαιγα
«Έχω βιώσει αμφισβήτηση στη δουλειά μου, κυρίως από γυναίκες»
Διαβάστε το στο news.grΜαλέσκου για Μενεγάκη – «Πήγαινα σπίτι κι έκλαιγα με το βαρίδι»
«Έχω μία ηρεμία στην εκπομπή μου που προκύπτει από τους συνεργάτες μου, η εκπομπή πάει σε μία ράγα και προχωράει. Όταν δεν συμφωνώ με ένα...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Μαλέσκου για Μενεγάκη – «Πήγαινα σπίτι κι έκλαιγα με το βαρίδι»
Διαβάστε το στο spoilersΗ Ιωάννα Μαλέσκου για τη σύγκριση με την Ελένη Μενεγάκη - «Ένιωθα θλίψη, πήγαινα σπίτι κι έκλαιγα»
«Έχω βιώσει αμφισβήτηση στη δουλειά μου, κυρίως από γυναίκες»
Διαβάστε το στο patrasevents.gr