Νάνσυ Παραδεισανού: Έχω κάνει σεξ στην πλατεία Συντάγματος – Έβλεπα την Βουλή μπροστά μου
03:48 - 04/12/2021
Στο εξομολογητήριο του After Dark βρέθηκε την Παρασκευή (03/12) η Νάνσυ Παραδεισανού και απάντησε με ειλικρίνεια σε όλες τις ερωτήσεις που της υπέβαλε ο Θέμης Γεωργαντάς. Ποια είναι η συνεργασία που της έφερε ξινίλα: «Έχω συνεργαστεί με Κωνσταντία Σπυροπούλου και είχα περάσει υπέροχα». Ποια είναι η χειρότερη κατινιά που έχει κάνει σε σχέση; Κατινιά σε σχέση: «Έχω πάει να παρακολουθήσω φίλο μου. Με πήρε τηλέφωνο και ήταν στη δουλειά και εγώ ήμουν κάτω από το σπίτι του και τον παρακολουθούσα». Καριέρα, χρήματα, σχέση, με ποια σειρά τα βάζει: «Σχέση, καριέρα, χρήματα». Ποιο είναι το τελευταίο ψέμα που είπε: «Ότι είμαι κουρασμένη και δεν θέλω να βγω». Της έχει γίνει πρόταση για το Survivor; «
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νάνσυ Παραδεισανού – Έχω κάνει σεξ στην πλατεία Συντάγματος
Η δημοσιογράφος βρέθηκε στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά και απάντησε σε όλα
Διαβάστε το στο in.grΝάνσυ Παραδεισανού: Έχω κάνει σεξ στην πλατεία Συντάγματος (Video)
«Άφωνο» άφησε τον Θέμη Γεωργαντά η Νάνσυ Παραδεισιανού.
Διαβάστε το στο topontiki.grΝάνσυ Παραδεισανού: «Έχω κάνει σεξ στην πλατεία Συντάγματος – Έβλεπα την Βουλή μπροστά μου» (vid)
«Μου είπε θα ήταν ακόμα καλύτερα, αν είχαμε περάσει μαζί το Σαββατοκύριακο» δήλωσε για φλερτ συνεντευξιαζόμενου Στο εξομολογητήριο του After Dark βρέθηκε την Παρασκευή (03/12) η Νάνσυ Παραδεισανού και απάντησε με ειλικρίνεια σε όλες…
Διαβάστε το στο politik.grΚρητικιά παρουσιάστρια δηλώνει: «Έχω κάνει sex στην πλατεία Συντάγματος, έβλεπα την Βουλή μπροστά μου»
Kinky αποκάλυψη!
Διαβάστε το στο ekriti.grΗ πικάντικη αποκάλυψη της Νάνσυς Παραδεισανού: Έχω κάνει σεξ στην πλατεία Συντάγματος
Η δημοσιογράφος απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ακόμα και σε… αδιάκριτες ερωτήσεις Διάθεση να κάνει πικάντικες αποκαλύψεις είχε στο εξομολογητήριο του «After Dark» η Νάνσυ Παραδεισανού. Η δημοσιογράφος απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια σε όλες τις ερωτήσεις – αδιάκριτες και μη – που της υπέβαλε ο Θέμης Γεωργαντάς. Στην ερώτηση ποια είναι η συνεργασία που της έφερε […]
The post Η πικάντικη αποκάλυψη της Νάνσυς Παραδεισανού: Έχω κάνει σεξ στην πλατεία Συντάγματος appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr