Δώρα Χρυσικού: «Με αφόρισε η εκκλησία, φανατισμένοι με έπιαναν από τα μαλλιά να με ρίξουν στο ποτάμι»
12:10 - 31/12/2021
Η Δώρα Χρυσικού, η τηλεοπτική Αρετή από τη «Γη της Ελιάς» ήταν η σημερινή καλεσμένη του «MEGA Καλημέρα». Η ηθοποιός […]
The post Δώρα Χρυσικού: «Με αφόρισε η εκκλησία, φανατισμένοι με έπιαναν από τα μαλλιά να με ρίξουν στο ποτάμι» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δώρα Χρυσικού: «Στη Φλώρινα, κάποιοι φανατισμένοι άρχισαν να με τραβάνε από τα μαλλιά για να με ρίξουν στο ποτάμι»
Η ηθοποιός περιγράφει το τρομακτικό συμβάν που έζησε μετά τη συμμετοχή της στην ταινία του Θεόδωρου Αγγελόπουλου, το «Μετέωρο Βήμα του Πελαργού», η οποία έμελλε να είναι και η αιτία του αφορισμού της
Διαβάστε το στο Σοκάρει η Δώρα Χρυσικού: «Με αφόρισε η εκκλησία, φανατισμένοι με έπιαναν από τα μαλλιά…»
Καλεσμένη στο «MEGA Καλημέρα» ήταν την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς...
Διαβάστε το στο ZouglaΔώρα Χρυσικού – «Με αφόρισαν όταν ήμουν 14 ετών – Φανατισμένοι με τραβούσαν από τα μαλλιά»
Η Δώρα Χρυσικού βρέθηκε καλεσμένη σε εκπομπή του MEGA και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη συμμετοχή της στη ταινία του Θεόδωρου Αγγελόπουλου που στάθηκε αφορμή για να την αφορίσει ο Μητροπολίτης Φλωρίνης Αυγουστίνος Καντιώτης
Διαβάστε το στο Δώρα Χρυσικού: «Στη Φλώρινα φανατισμένοι με τραβούσαν από τα μαλλιά για να με ρίξουν στο ποτάμι» (vid)
Η πετυχημένη ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της στη «Γη της Ελιάς», το #MeToo, τη μάχη με τον καρκίνο και την περιπέτεια που είχε σε ηλικία 14 ετών με τη συμμετοχή της στην ταινία του Θεόδωρου Αγγελόπουλου το «Μετέωρο Βήμα του Πελαργού».
Διαβάστε το στο Δώρα Χρυσικού: Με αφόρισε η εκκλησία και με τραβούσαν απ’ τα μαλλιά να με ρίξουν στο ποτάμι στη Φλώρινα
«Ήμουν η πέτρα του σκανδάλου. Έχω ζήσει άπειρου κάλλους σκηνές στην Φλώρινα, φανατισμένους να με τραβάνε από τα μαλλιά να με ρίξουν στο ποτάμι… Ήταν τρομακτικό» περιέγραψε η Δώρα Χρυσικού για τη συμμετοχή της στην ταινία του Θεόδωρου Αγγελόπουλου, το «Μετέωρο Βήμα του Πελαργού», η οποία έμελλε να είναι η αιτία του αφορισμού της σε ηλικία μόλις 14 ετών. Η ηθοποιός, καλεσμένη στο «Mega Καλημέρα» μίλησε ακόμα για τη μάχη της με τον καρκίνο, η οποία συγκίνησε το πανελλήνιο: «Το 2021 ήταν μία δύσκολη χρονιά. Εγώ αυτή τη στιγμή θεωρώ ότι το έχω αφήσει πίσω μου. Όλο αυτό που πήρα από αυτό ήταν το εύθραυστο της ζωής, ότι είναι μία αστραπή. Το άλλο είναι ότι έχουμε δύναμη που πολλές φορές δεν κατα
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣοκάρει η Δώρα Χρυσικού: «Με αφόρισε η εκκλησία, φανατισμένοι με έπιαναν από τα μαλλιά…»
Καλεσμένη στο «MEGA Καλημέρα» ήταν την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς η Δώρα Χρυσικού, η τηλεοπτική Αρετή από τη «Γη της Ελιάς», η οποία μίλησε για τη...
Διαβάστε το στο govastileto.grΔώρα Χρυσικού: «Με αφόρισε η εκκλησία, φανατισμένοι με έπιαναν από τα μαλλιά να με ρίξουν στο ποτάμι»
Η Δώρα Χρυσικού, η τηλεοπτική Αρετή από τη «Γη της Ελιάς» ήταν η σημερινή καλεσμένη του «MEGA Καλημέρα».
Διαβάστε το στο thebest.grΔώρα Χρυσικού: Με αφόρισε η εκκλησία, φανατισμένοι με έπιαναν από τα μαλλιά να με ρίξουν στο ποτάμι, ήταν τρομακτικό
«Η αλήθεια είναι ότι είμαστε χαρούμενοι για τη σειρά και που έχουμε δουλειά μετά από δύο δύσκολα χρόνια για την υποκριτική λόγω πανδημίας. Έχουμε δουλειά αρκετοί άνθρωποι, που από μόνο του αυτό είναι θετικό. Να πούμε ότι δεν χαιρόμαστε που η σειρά πάει τόσο καλά, θα ήταν ψέμα. Αυτός άλλωστε είναι ο απώτερος σκοπός, να […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΔώρα Χρυσικού: «Με αφόρισαν όταν ήμουν 14 ετών – Φανατισμένοι με τραβούσαν από τα μαλλιά» (vid)
Τι στάθηκε αφορμή για να την αφορίσει ο Μητροπολίτης Φλωρίνης Αυγουστίνος Καντιώτης.
Το άρθρο Δώρα Χρυσικού: «Με αφόρισαν όταν ήμουν 14 ετών – Φανατισμένοι με τραβούσαν από τα μαλλιά» (vid) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΧρυσικού: Μετά τον αφορισμό από τον Μητροπολίτη άρχισαν να με τραβάνε από τα μαλλιά για να με ρίξουν στο ποτάμι
Η ηθοποιός περιγράφει το τρομακτικό συμβάν που έζησε μετά τη συμμετοχή της στην ταινία του Θεόδωρου Αγγελόπουλου, το «Μετέωρο Βήμα του Πελαργού», η οποία έμελλε να είναι και η αιτία του αφορισμού της.
Το άρθρο Χρυσικού: Μετά τον αφορισμό από τον Μητροπολίτη άρχισαν να με τραβάνε από τα μαλλιά για να με ρίξουν στο ποτάμι εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε το στο ekklisiaonline.grΔώρα Χρυσικού: H εκκλησία την αφόρισε όταν ήταν 14 ετών - «Φανατισμένοι με τραβούσαν από τα μαλλιά»
Η ηθοποιός Δώρα Χρυσικού μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για τον ρόλο που υποδύεται σε καθημερινή σειρά, τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, το #MeToo και τον αφορισμό της από τον Μητροπολίτη Φλωρίνης όταν ήταν μόλις 14 ετών.
«Η αλήθεια είναι ότι είμαστε χαρούμενοι για τη σειρά και που έχουμε δουλειά μετά από δύο δύσκολα χρόνια για την υποκριτική λόγω πανδημίας. Έχουμε δουλειά αρκετοί άνθρωποι, που από μόνο του αυτό είναι θετικό. Να πούμε ότι δεν χαιρόμαστε που η σειρά πάει τόσο καλά, θα ήταν ψέμα. Αυτός άλλωστε είναι ο απώτερος σκοπός, να αγαπηθεί αυτό που κάνουμε.
Για να υποδυθείς ένα χαρακτήρα πρέπει να τον κατανοήσεις και να τον αγαπήσεις. Δεν υπάρχει χαρακτήρας που να είναι απόλυτα καλός ή κακός
Διαβάστε το στο pronews.grΔώρα Χρυσικού: Με αφόρισε η εκκλησία – Φανατισμένοι με έπιαναν από τα μαλλιά να με ρίξουν στο ποτάμι
Η ηθοποιός αποκαλύπτει για ποιον λόγο της συνέβη όλη αυτή η ταλαιπωρία
Διαβάστε το στο news.grΔώρα Χρυσικού: Με αφόρισε η εκκλησία και με τραβούσαν απ’ τα μαλλιά να με ρίξουν στο ποτάμι
«Ήμουν η πέτρα του σκανδάλου. Έχω ζήσει άπειρου κάλλους σκηνές στην Φλώρινα, φανατισμένους να με τραβάνε από τα μαλλιά να με ρίξουν στο ποτάμι… Ήταν τρομακτικό» περιέγραψε η Δώρα Χρυσικού για τη συμμετοχή της στην ταινία του Θεόδωρου Αγγελόπουλου, το «Μετέωρο Βήμα του Πελαργού», η οποία έμελλε να είναι η αιτία του αφορισμού της σε […]
Διαβάστε το στο irafina.grΔώρα Χρυσικού: “Mε αφόρισε η εκκλησία, φανατισμένοι πήγαν να με ρίξουν στο ποτάμι”
Η Δώρα Χρυσικού μίλησε για τον καρκίνο, το ελληνικό #MeToo, τη "Γη της Ελιάς" και τον αφορισμό της σε ηλικία 14 χρονών.
Διαβάστε το στο neolaia.grΔώρα Χρυσικού: Φανατισμένοι άρχισαν να με τραβάνε από τα μαλλιά για να με ρίξουν στο ποτάμι
H τηλεοπτική Αρετή από τη «Γη της Ελιάς», κατά κόσμον Δώρα Χρυσικού, ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «MEGA Καλημέρα». Η ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο που υποδύεται στην αγαπημένη σειρά του MEGA, τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, το #MeToo αλλά και τον αφορισμό της από τον Μητροπολίτη Φλωρίνης όταν ήταν […]
Διαβάστε το στο dete.grΔώρα Χρυσικού: "Με αφόρισε η εκκλησία, φανατισμένοι με έπιαναν από τα μαλλιά να με ρίξουν στο ποτάμι"
"Έχω ζήσει άπειρου κάλλους σκηνές"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr