Κακοκαιρία Ελπίς: Έκτακτη ενημέρωση από τον υπ. Κλιματικής Κρίσης Χρ. Στυλιανίδη (VIDEO)

18:34 - 23/01/2022

Έκτακτη ενημέρωση για το δεύτερο κύμα της κακοκαιρίας "Ελπίς", πραγματοποίησε το απόγευμα της Κυριακής (23/1) 0 υπουργός Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης. Συγκεκριμένα, μετά το τέλος της ευρείας συντονιστική σύσκεψης στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας ο κ. Στυλιανίδης ανέφερε ότι όλοι οι φορείς βρίσκονται σε ετοιμότητα προκειμένου να αντιμετωπιστεί οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει λόγω της διήμερης κακοκαιρίας. Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης, παρουσίασε στοιχεία της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για την πορεία της κακοκαιρίας. Συγκεκριμένα δήλωσε πως αύριο Δευτέρα (24/1) αλλά και την Τρίτη (25/1) αναμένονται έντονα καιρικά φαινόμενα, με πρω

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κακοκαιρία Ελπίδα: Η ενημέρωση από την γ.γ. Πολιτικής Προστασίας

Ενημέρωση για την κατάσταση που επικρατεί με την επέλαση της κακοκαιρίας Ελπίδα πραγματοποιείται στην γ.γ. Πολιτικής Προστασίας.  Στην ενημέρωση θα είναι ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδξς, ο υφυπουργός προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου, ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς και ο διευθύνων σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ, Α. ... Περισσότερα To άρθρο Κακοκαιρία Ελπίδα: Η ενημέρωση από την γ.γ. Πολιτικής Προστασίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Κακοκαιρία Ελπίδα: Έκτακτη ενημέρωση από Πολιτική Προστασία, Αστυνομία, ΕΜΥ και Περιφέρεια

Σε κατάσταση συναγερμού οι Αρχές. Η κακοκαιρία Ελπίδα δείχνει τα δόντια της στην Αττική προκαλώντας τεράστια προβλήματα. Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Κακοκαιρία «Ελπίς» – Συνεχής ενημέρωση: Εφιαλτική η κατάσταση στην Αττική Οδό

Η τροχαία κάνει έκκληση στους οδηγούς των υπόλοιπων οχημάτων να χρησιμοποιούν αντιολισθητικές αλυσίδες. Μεγάλο είναι το κυκλοφοριακό πρόβλημα που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία «Ελπίδα» σε πολλές περιοχές της χώρας, παρά τις επίμονες προσπάθειες του κρατικού μηχανισμού να διατηρήσει «ανοιχτή» την κυκλοφορία. UPDATE: Εικόνες χάους κατέγραψε το protothema.gr στην Αττική Οδό, στο ύψος της Παλλήνης- Άνοιξαν […] The post Κακοκαιρία «Ελπίς» – Συνεχής ενημέρωση: Εφιαλτική η κατάσταση στην Αττική Οδό appeared first on NewsAuto.gr.

Διαβάστε το στο Newsauto.gr

Κακοκαιρία Ελπίς: Έκτακτη ενημέρωση από το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας

Ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί για την εξέλιξη της κακοκαιρίας «Ελπίδα» από τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστο Στυλιανίδη και τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρη Οικονόμου. Στην ενημέρωση θα […]

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Κακοκαιρία Ελπίς: Αναβάλλεται και η ενημέρωση για τους εμβολιασμούς

Λόγω της κακοκαιρίας, αναβάλλεται η σημερινή ενημέρωση για το Εθνικό Σχέδιο εμβολιαστικής κάλυψης έναντι της νόσου Covid-19.

Διαβάστε το στο mononews.gr

Κακοκαιρία “Ελπίδα”: Εκτακτη ενημέρωση – Τι θα ανακοινωθεί

Σε έκτακτη ενημέρωση για την εξέλιξη της κακοκαιρίας Ελπίδα, προβαίνουν στις 16:30 οι αρμόδιες αρχές. Συγκεκριμένα ανακοινώσεις θα κάνουν ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης Χρήστος Στυλιανίδη;, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου, ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο διευθυντής της ΕΜΥ Θ. Κολυδάς και ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΔΔΗΕ Α. Μάνος. Σύμφωνα με πληροφορίες τ Το άρθρο Κακοκαιρία “Ελπίδα”: Εκτακτη ενημέρωση – Τι θα ανακοινωθεί εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Κακοκαιρία Ελπίδα: Η ενημέρωση από την Πολιτική Προστασία

Κακοκαιρία Ελπίδα: Κατόπιν της συνάντησης του επιτελείου της πολιτικής προστασίας, ολοκληρώθηκε η ενημέρωση του Χρήστου Στυλιανίδη.

Διαβάστε το στο pagenews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)