ΠΑΕ Άρης: «Θεέ μου, γιατί; Φτάσαμε στο σημείο μηδέν»

15:20 - 01/02/2022

Με γλαφυρό τρόπο, η ΠΑΕ Άρης αναφέρθηκε στη δολοφονία του 19χρονου οπαδού του στη Θεσσαλονίκη, η οποία και έχει συγκλονίσει ολόκληρη την Ελλάδα. Οι “κίτρινοι” κάνουν λόγο για “στυγνούς δολοφόνους”, ενώ ζητούν από την Ελληνική Αστυνομία, μαζί με την Ελληνική Δικαιοσύνη, να βάλουν ένα τέλος στον κύκλο του οπαδικού αίματος. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης ... Περισσότερα To άρθρο ΠΑΕ Άρης: «Θεέ μου, γιατί; Φτάσαμε στο σημείο μηδέν» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΠΑΕ Άρης: «Θεέ μου, γιατί; Φτάσαμε στο σημείο μηδέν»

Με γλαφυρό τρόπο, η ΠΑΕ Άρης αναφέρθηκε στη δολοφονία του 19χρονου οπαδού του στη Θεσσαλονίκη, η οποία και έχει συγκλονίσει ολόκληρη την Ελλάδα. Οι “κίτρινοι” κάνουν λόγο για “στυγνούς δολοφόνους”, ενώ ζητούν από την Ελληνική Αστυνομία, μαζί με την Ελληνική Δικαιοσύνη, να βάλουν ένα τέλος στον κύκλο του οπαδικού αίματος. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης Περάσανε μόλις δύο χρόνια από την δολοφονία του Τόσκο Μποζατζίσκι. Τα δάκρυα δεν έχουν στεγνώσει ακόμη… Θέλαμε να πιστεύουμε, ελπίζαμε, ότι ο κύκλος της τυφλής οπαδικής βίας θα έκλεινε με τη δολοφονία του Βούλγαρου φιλάθλου μας, που έκανε το… λάθος να έρθει στη Θεσσαλονίκη για να δει […] The post ΠΑΕ Άρης: «Θεέ μου, γιατί; Φτάσαμε στο σημείο μηδέν

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ο Παναθηναϊκός κινείται για τη «βόμβα» με τον Κέπα της Άρσεναλ

Kρήτη: «Τον ψάχνω με τη φωτογραφία του στα χέρια μου» λέει η μητέρα του 33χρονου γιατρού που αγνοείται – Προσήχθη ερευνητής

Η Κέιτι Πράις εμφανίστηκε αποστεωμένη σε εκδήλωση και αποχώρησε υποβασταζόμενη

«Έκραξαν» τη Rihanna σε συναυλία της Mariah Carey: «Κάτσε κάτω!»

Ο γάτος του ΣΚΑΪ τρόμαξε και το έβαλε στα πόδια όταν είδε στο πλατό το ρομπότ «Σοφία» – Δείτε βίντεο

ΕΛΣΤΑΤ: Το 98,7% των ελληνικών επιχειρήσεων έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο για επαγγελματικούς σκοπούς