ΠΑΕ Άρης: «Θεέ μου, γιατί; Φτάσαμε στο σημείο μηδέν»
15:20 - 01/02/2022
Με γλαφυρό τρόπο, η ΠΑΕ Άρης αναφέρθηκε στη δολοφονία του 19χρονου οπαδού του στη Θεσσαλονίκη, η οποία και έχει συγκλονίσει ολόκληρη την Ελλάδα. Οι “κίτρινοι” κάνουν λόγο για “στυγνούς δολοφόνους”, ενώ ζητούν από την Ελληνική Αστυνομία, μαζί με την Ελληνική Δικαιοσύνη, να βάλουν ένα τέλος στον κύκλο του οπαδικού αίματος. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης ... Περισσότερα
To άρθρο ΠΑΕ Άρης: «Θεέ μου, γιατί; Φτάσαμε στο σημείο μηδέν» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
ΠΑΕ Άρης: «Θεέ μου, γιατί; Φτάσαμε στο σημείο μηδέν»
Με γλαφυρό τρόπο, η ΠΑΕ Άρης αναφέρθηκε στη δολοφονία του 19χρονου οπαδού του στη Θεσσαλονίκη, η οποία και έχει συγκλονίσει ολόκληρη την Ελλάδα. Οι “κίτρινοι” κάνουν λόγο για “στυγνούς δολοφόνους”, ενώ ζητούν από την Ελληνική Αστυνομία, μαζί με την Ελληνική Δικαιοσύνη, να βάλουν ένα τέλος στον κύκλο του οπαδικού αίματος. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης Περάσανε μόλις δύο χρόνια από την δολοφονία του Τόσκο Μποζατζίσκι. Τα δάκρυα δεν έχουν στεγνώσει ακόμη… Θέλαμε να πιστεύουμε, ελπίζαμε, ότι ο κύκλος της τυφλής οπαδικής βίας θα έκλεινε με τη δολοφονία του Βούλγαρου φιλάθλου μας, που έκανε το… λάθος να έρθει στη Θεσσαλονίκη για να δει […]
The post ΠΑΕ Άρης: «Θεέ μου, γιατί; Φτάσαμε στο σημείο μηδέν
Διαβάστε το στο lamianow.gr