Θεσσαλονίκη: Το ανατριχιαστικό μήνυμα καταστήματος εστίασης για τον Άλκη (ΦΩΤΟ)

00:00 - 04/02/2022

Σε μια συγκλονιστική κίνηση προχώρησε κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας (3/2) κατάστημα εστίασης στην περιοχή Χαριλάου, με αφορμή τη στυγερή δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού. Με μήνυμα που προβλήθηκε μέσω προτζέκτορα από την ταράτσα σε διπλανή πολυκατοικία, οι ιδιοκτήτες και οι εργαζόμενοι του καταστήματος «Λατέρνα» προκάλεσαν ρίγη συγκίνησης σε όσους έτυχε να το δουν και να το διαβάσουν. Σε διερχόμενους και θαμώνες. Συγκεκριμένα, το ανατριχιαστικό μήνυμα έγραφε: Ντρέπομαι ως άνθρωπος. σκεπτόμενος δύο γονείς ζωντανούς – νεκρούς. Ντρέπομαι. Να κοιτάξω μπρος; Να κοιτάξω πίσω; Να κοιτάξω στο σήμερα; Αποτύχαμε. Καλό ταξίδι αγοράκι μου. Συγνώμη… Δείτε και τη σχετική φωτογραφία: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣ

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θεσσαλονίκη: Συγκινητικό μήνυμα για τον Άλκη σε ταράτσα καταστήματος εστίασης - «Αποτύχαμε-Συγγνώμη»

«Ντρέπομαι ως άνθρωπος, σκεπτόμενος δύο γονείς ζωντανούς – νεκρούς», έγραφε μεταξύ άλλων το μήνυμα που προβλήθηκε μέσω προτζέκτορα με αφορμή τη στυγερή δολοφονία του 19χρονου οπαδού του Άρη

Διαβάστε το στο

Το ανατριχιαστικό μήνυμα καταστήματος εστίασης για τον Άλκη: “Αποτύχαμε, καλό ταξίδι αγοράκι μου, συγγνώμη”

Με μήνυμα που προβλήθηκε μέσω προτζέκτορα από την ταράτσα σε διπλανή πολυκατοικία, οι ιδιοκτήτες και οι εργαζόμενοι του καταστήματος «Λατέρνα» προκάλεσαν ρίγη συγκίνησης σε όσους έτυχε να το δουν και να το διαβάσουν. Σε διερχόμενους και θαμώνες. The post Το ανατριχιαστικό μήνυμα καταστήματος εστίασης για τον Άλκη: “Αποτύχαμε, καλό ταξίδι αγοράκι μου, συγγνώμη” appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Θεσσαλονίκη: Συγκινητικό μήνυμα για τον Άλκη σε ταράτσα καταστήματος εστίασης - «Αποτύχαμε... Συγγνώμη» (φωτο)

Σε μια συγκλονιστική κίνηση προχώρησε κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας (3/2) κατάστημα εστίασης στην περιοχή Χαριλάου, με αφορμή τη στυγερή δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού. Με μήνυμα που προβλήθηκε μέσω προτζέκτορα από την ταράτσα σε διπλανή πολυκατοικία, οι ιδιοκτήτες και οι εργαζόμενοι του καταστήματος «Λατέρνα» προκάλεσαν ρίγη συγκίνησης σε όσους έτυχε να το δουν και να το διαβάσουν. Σε διερχόμενους και θαμώνες. Συγκεκριμένα, το μήνυμα έγραφε: Ντρέπομαι ως άνθρωπος σκεπτόμενος δύο γονείς ζωντανούς – νεκρούς. Ντρέπομαι. Να κοιτάξω μπρος; Να κοιτάξω πίσω; Να κοιτάξω στο σήμερα; Αποτύχαμε. Καλό ταξίδι αγοράκι μου. Συγγνώμη…

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)