Άγριες Μέλισσες – Μαρία Αντουλινάκη: Η μαμά μου βλέπει τη σειρά λες και δεν συμμετέχω εγώ

12:56 - 24/03/2022

Τι λέει η Μαρία Αντουλινάκη για το τέλος της Αγορίτσας στις Άγριες Μέλισσες. Η Μαρία Αντουλινάκη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και τη Μαρία Κοκολάκη. Η ηθοποιός μίλησε για τις Άγριες Μέλισσες, το ρόλο της Αγορίτσας, αλλά και το τέλος που προτιμάει για την ηρωίδα της. «Είναι από τις καλύτερες συγκυρίες που είχα στη θεατρική ... Περισσότερα To άρθρο Άγριες Μέλισσες – Μαρία Αντουλινάκη: Η μαμά μου βλέπει τη σειρά λες και δεν συμμετέχω εγώ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Αντουλινάκη: "Η μαμά μου βλέπει τις Άγριες Μέλισσες λες και δεν συμμετέχω εγώ"

"Είναι από τις καλύτερες συγκυρίες που είχα στη θεατρική μου πορεία αυτά τα 25 χρόνια"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Φοινικούντα: Ξεσπά η ανιψιά του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ – «Ο ξάδερφός μου μετά την διπλή δολοφονία ένιωθε βασιλιάς»

Μυστακίδης: «Χαίρομαι που μπορώ να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ, πάντα ήταν στην καρδιά μου»

Ο Ντόναλντ Τραμπ κατηγορεί για «προδοσία» τα ΜΜΕ που ασχολούνται με την υγεία του: «Κανείς δεν εργάζεται όπως εγώ»

ΕΤΑΔ για Ακτή Βουλιαγμένης: Κατατέθηκαν 4 δεσμευτικές προσφορές για μακροχρόνια μίσθωση

Ένταση και φωνές στη σύσκεψη για τους αγρότες στην Πειραιώς – «Υπάρχει σχέδιο και στρατηγική αρκεί να έρθουν οι αγρότες»

Παναθηναϊκός: Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή για το παιχνίδι του Europa League με τη Βικτόρια Πλζεν