Φωτιά στην Χαλκιδική: 250 άτομα συμμετείχαν στην κατάσβεση-Ο ρόλος του Μ. Σχοινά
19:04 - 11/04/2022
Υπό έλεγχο είναι η φωτιά που ξέσπασε νωρίς το πρωί στη Μόλα Καλύβα Χαλκιδικής του δήμου Κασσάνδρας. Αυτή την ώρα επιχειρούν στο σημείο μόνο επίγειες δυνάμεις, ενώ για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν περισσότερα από 250 άτομα.
«Τα καναντέρ έχουν αποχωρήσει από το σημείο και έχουν μείνει μόνο οι επίγειες δυνάμεις για τις αναζωπυρώσεις. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία κάποιος πολίτης έκαψε κλαδιά, δεν έσβησε τη φωτιά και εξαιτίας των έντονων ανέμων που έπνεαν στην περιοχή, υπήρξε επέκτασή της» τονίζει στο GRTimes.gr η δήμαρχος Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά.
Τεράστια ήταν σύμφωνα με πληροφορίες και η συνεισφορά του αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτη Σχοινά, ο οποίος έκανε τα
Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr