Δείτε την Κατερίνα Διδασκάλου να απαγγέλλει το «Ω γλυκύ μου έαρ» (ΒΙΝΤΕΟ)

19:40 - 22/04/2022

Η γνωστή ηθοποιός που ενσαρκώνει την Μυρσίνη στις “Άγριες Μέλισσες” με ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram εύχεται καλό Πάσχα στους διαδικτυακούς της φίλους. “Αι γενεαί πάσαι (ω γλυκύ μου έαρ). Ένας ύμνος που είναι και υπέροχο ποίημα. Καλή Ανάσταση σε όλους!” έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης η ίδια. Δείτε το […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Κατερίνα Διδασκάλου απαγγέλλει με μοναδικό τρόπο το «Μοιρολόι της Παναγίας»

Μερικούς στίχους από το εγκώμιο του Επιταφίου Θρήνου της Μεγάλης Παρασκευής μοιράστηκε με τους θαυμαστές της η δημοφιλής ηθοποιός.

Διαβάστε το στο tovima

Η Κατερίνα Διδασκάλου απαγγέλλει το «Αι γενεαί πάσαι»

Τους βηματισμούς του θείου δράματος και της Μεγάλης Εβδομάδας ακολουθεί η Κατερίνα Διδασκάλου, έχοντας σταματήσει για το Πάσχα τα γυρίσματα […] The post Η Κατερίνα Διδασκάλου απαγγέλλει το «Αι γενεαί πάσαι» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας