Τα «σύννεφα» επέστρεψαν στη Γιουνάιτεντ
09:57 - 09/01/2020
Ο προβληματισμός αυξάνεται για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που δέχθηκε τρία τέρματα στο πρώτο ημίχρονο μέσα στο «Ολντ Τράφορντ» προχθές από τη Μάντσεστερ Σίτι, για να ηττηθεί τελικά με 3-1 στον πρώτο αγώνα για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ Αγγλίας.
Διαβάστε Περισσότερα στο kathimerini.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Οι «ταύροι» επέστρεψαν σε Αθήνα και Ευρώπη
Τα χαμόγελα επέστρεψαν σήμερα στο Χρηματιστήριο Αθηνών, που παίρνει άλλωστε κατεύθυνση από τις διεθνείς αγορές. Με τον πανευρωπαϊκό Stoxx 600 να κινείται σε νέα επίπεδα ρεκόρ από νωρίς το πρωί, ο Γενικός Δείκτης λαμβάνει ώθηση και επιστρέφει κοντά στις 925 μονάδες.
Διαβάστε το στο naftemporiki.grΚάνει... πίσω για Έρικσεν η Γιουνάιτεντ
Δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Κρίστιαν Έρικσεν.
Πιο συγκεκριμένα, οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον Δανό μεσοεπιθετικό, ωστόσο εκείνος είναι αποφασισμένος να αποχωρήσει εντελώς από την Πρέμιερ Λιγκ.
Επομένως, η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ βρίσκεται στην αναζήτηση ποδοσφαιριστή, προκειμένου να ενισχύσει την μεσαία της γραμμή.
Διαβάστε το στο filathlos.gr