Στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ ο διαιτητής του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας!
19:10 - 19/05/2022
Στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ ο διαιτητής του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας!
19/05/2022
Το «παρών» στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ θα δώσει ο διαιτητής του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας, Ματέου Λαόθ, όπως ανακοίνωσε η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ισπανίας.
Ο έμπειρος διαιτητής θα είναι εκτός απροόπτου και ο μοναδικός Ισπανός ρέφερι που θα εκπροσωπήσει τη διαιτησία της χώρας του στο μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού του χειμώνα και επιπλέον θα είναι το δεύτερο Παγκόσμιο Κύπελλο στο οποίο θα βρεθεί.
Ο 45χρονος είναι διαιτητής στη La Liga από το 2008 και ως αποκορύφωμα στην καριέρα του είναι ο ορισμός του στον τελικό του Champions League ανάμεσα στην Τσέλσι και τη Μάντσεσ
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
ΕΠΟ: Το τελετουργικό του Τελικού Κυπέλλου Ελλάδας
Με ένα φαντασμαγορικό τελετουργικό και με κεντρικό σύνθημα InFootballWeLove (Το ποδόσφαιρο που αγαπάμε), οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα παρακολουθήσουν το Σάββατο 21 Μαΐου στο ΟΑΚΑ έναν Τελικό όπως πρέπει να είναι: Μια γιορτή γεμάτη κόσμο!
Διαβάστε το στο naftemporiki.gr