Επικοινωνία Μακρόν-Ερντογάν για τη διεύρυνση του ΝΑΤΟ

10:24 - 26/05/2022

Ο γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν θα συζητήσει σήμερα με τον τούρκο ομόλογό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την απειλή αυτού του τελευταίου να ασκήσει βέτο στην εισδοχή της Φινλανδίας και της Σουηδίας στο NATO, εν μέσω της κρίσης που προκαλεί ο πόλεμος στην Ουκρανία. Η συνδιάλεξη θα γίνει στις 11:30 (ώρα Παρισιού· στις 12:30 ώρα Ελλάδας), Το άρθρο Επικοινωνία Μακρόν-Ερντογάν για τη διεύρυνση του ΝΑΤΟ εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Επικοινωνία Μακρός – Ερντογάν για πόλεμο στην Ουκρανία, επισιτιστική κρίση και διεύρυνση του ΝΑΤΟ

Οι εξελίξεις στην Ουκρανία και το ζήτημα της προσχώρησης της Σουηδίας και της Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ ήταν τα θέματα που συζήτησαν σήμερα οι πρόεδροι της Γαλλίας και της Τουρκίας Μακρόν και Ερντογάν. Όπως ανακοινώθηκε από το Μέγαρο των Ηλυσίων Πεδίων η τηλεφωνική επικοινωνία διήρκεσε μια ώρα και οι δυο πλευρές συμφώνησαν ότι επείγει η κατάπαυση ... Περισσότερα To άρθρο Επικοινωνία Μακρός – Ερντογάν για πόλεμο στην Ουκρανία, επισιτιστική κρίση και διεύρυνση του ΝΑΤΟ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Τι συζήτησαν Μακρόν-Ερντογάν για Ουκρανία και ΝΑΤΟ

Οι εξελίξεις στην Ουκρανία και το ζήτημα της προσχώρησης της Σουηδίας και της Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ ήταν τα θέματα που συζήτησαν σήμερα οι πρόεδροι της Γαλλίας και της Τουρκίας Μακρόν και Ερντογάν.

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ paraskhnio.gr

Συνέντευξη Μητσοτάκη στο κεντρικό δελτίου του ΣΚΑΪ το βράδυ της Πέμπτης

Κικίλιας για ΑΙΓΙΣ: Μέσα σε 9 μήνες προκηρύξαμε διαγωνισμούς ύψους 1,5 δισ. ευρώ – Θα δώσουμε μάχη το καλοκαίρι

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η ζωή της μετά το «Survivor» και ο νέος της σύντροφος

Ελεονώρα Μελέτη: Απαντά για τις χυδαίες επιθέσεις που δέχεται για την απόφασή της να κατέβει στις Ευρωεκλογές

Μητσοτάκης για το Πρόγραμμα “Αιγίς”: Η πρόληψη, η καταστολή και η αποκατάσταση, το τρίπτυχο για την προστασία της ανθρώπινης ζωής

Κεραμέως από Βρυξέλλες: Η Τεχνική Υποστήριξη της Κομισιόν, πολύτιμος αρωγός στα μεταρρυθμιστικά επιτεύγματα της χώρας μας