Επικοινωνία Μακρόν-Ερντογάν για τη διεύρυνση του ΝΑΤΟ

10:24 - 26/05/2022

Ο γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν θα συζητήσει σήμερα με τον τούρκο ομόλογό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την απειλή αυτού του τελευταίου να ασκήσει βέτο στην εισδοχή της Φινλανδίας και της Σουηδίας στο NATO, εν μέσω της κρίσης που προκαλεί ο πόλεμος στην Ουκρανία. Η συνδιάλεξη θα γίνει στις 11:30 (ώρα Παρισιού· στις 12:30 ώρα Ελλάδας), Το άρθρο Επικοινωνία Μακρόν-Ερντογάν για τη διεύρυνση του ΝΑΤΟ εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Επικοινωνία Μακρός – Ερντογάν για πόλεμο στην Ουκρανία, επισιτιστική κρίση και διεύρυνση του ΝΑΤΟ

Οι εξελίξεις στην Ουκρανία και το ζήτημα της προσχώρησης της Σουηδίας και της Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ ήταν τα θέματα που συζήτησαν σήμερα οι πρόεδροι της Γαλλίας και της Τουρκίας Μακρόν και Ερντογάν. Όπως ανακοινώθηκε από το Μέγαρο των Ηλυσίων Πεδίων η τηλεφωνική επικοινωνία διήρκεσε μια ώρα και οι δυο πλευρές συμφώνησαν ότι επείγει η κατάπαυση ... Περισσότερα To άρθρο Επικοινωνία Μακρός – Ερντογάν για πόλεμο στην Ουκρανία, επισιτιστική κρίση και διεύρυνση του ΝΑΤΟ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Τι συζήτησαν Μακρόν-Ερντογάν για Ουκρανία και ΝΑΤΟ

Οι εξελίξεις στην Ουκρανία και το ζήτημα της προσχώρησης της Σουηδίας και της Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ ήταν τα θέματα που συζήτησαν σήμερα οι πρόεδροι της Γαλλίας και της Τουρκίας Μακρόν και Ερντογάν.

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ paraskhnio.gr

Πού θα γίνουν αύριο Πέμπτη 7/7 τα δωρεάν rapid test από τον ΕΟΔΥ

Νέες τουρκικές προκλήσεις πάνω από το Αιγαίο με F-16 και UAV

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού για αύριο – Συνάντηση με αντιπροσωπεία της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ

Ο «γαλάζιος» δήμαρχος που δηλώνει σίγουρος για στήριξη από Μοσχάτο και «αντάρτες»

Ουκρανία: Υπεκλάπη συνομιλία Ρώσου στρατιωτικού – «Θα είμαι άρρωστος για μια ζωή, είδα διαμελισμένα πτώματα να πετιούνται σε τσίγκινα φέρετρα»

Η έκρηξη του Δημήτρη Κουτσούμπα για την αύξηση στο… πιτόγυρο!