Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει ο πατέρας της 12χρονης – «Τη βρήκε μελανιασμένη η γυναίκα μου»
17:00 - 01/06/2022
«Η γυναίκα μου πήγε το πρωί να την ξυπνήσει και τη βρήκε μελανιασμένη», ανέφερε με τρεμάμενη φωνή ο πατέρας της 12χρονης κοπέλας που «έσβησε» στο ύπνο του στη Θεσσαλονίκη, στο newsit.gr.
«Είχαμε πάει με το σχολείο εκδρομή όλοι μαζί, διασκεδάσαμε, περάσαμε ωραία. Ήταν και οι δύο μου οι κόρες μαζί, γυρίσαμε, φάγαμε, παίξαμε και το βράδυ κοιμηθήκαμε. Το πρωί όπως ξύπνησε η γυναίκα μου γύρω στις 7:30 περίπου για να τις σηκώσει για το σχολείο» λέει ο πατέρας του κοριτσιού και περιγράφει τις προσπάθειες που έκανε για να επαναφέρει την κόρη του στη ζωή.« Η μεγάλη δεν ανταποκρινόταν στο ξύπνημα και έτσι όπως την γύρισε την είδε μελανιασμένη, άρχισε να φωνάζει, πετάχτηκα εγώ, προσπάθησα να της κάνω τεχν
Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θεσσαλονίκη: Τι λέει ο πατέρας της 12χρονης που «έσβησε» στον ύπνο της - Ανακοπή βλέπουν οι γιατροί
Σαφή συμπεράσματα θα προκύψουν από την ιστολογική και τοξικολογική εξέταση που διενεργήθηκε στην 12χρονη από την ΘεσσαλονίκηΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΤραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Ραγίζουν καρδιές οι γονείς της 12χρονης – «Την βρήκαμε μελανιασμένη, το παιδί μας ήταν υγιέστατο»
Θεσσαλονίκη: Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη με τον αιφνίδιο θάνατο 12χρονης. Η μητέρα του παιδιού βρήκε το κορίτσι νεκρό στο κρεβάτι του όταν πήγε να το ξυπνήσει το πρωί της Τετάρτης (1/6). Οι γονείς συντετριμμένοι προσπαθούν να αντιληφθούν το τι συνέβη, με τον πατέρα να κάνει λόγο για ένα υγιέστατο παιδί, που έκανε κάθε χρόνο ιατρικές εξετάσεις, ενώ σημειώνει […]
Το άρθρο Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Ραγίζουν καρδιές οι γονείς της 12χρονης – «Την βρήκαμε μελανιασμένη, το παιδί μας ήταν υγιέστατο» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΘρίλερ με τον θάνατό της 12χρονης – «Τη βρήκε μελανιασμένη η γυναίκα μου» λέει o πατέρας της
«Η γυναίκα μου πήγε το πρωί να την ξυπνήσει και τη βρήκε μελανιασμένη», λέει με τρεμάμενη φωνή στο newsit.gr ο πατέρας του 12χρονου κοριτσιού που «έσβησε» στο ύπνο του στη Θεσσαλονίκη, βυθίζοντας στον πόνο και στη θλίψη την οικογένεια της και τους φίλους της. «Είχαμε πάει με το σχολείο εκδρομή όλοι μαζί, διασκεδάσαμε, περάσαμε ωραία. […]
Διαβάστε το στο irafina.grΘεσσαλονίκη: Τι λέει ο πατέρας της 12χρονης που «έσβησε» στον ύπνο της – Ανακοπή βλέπουν οι γιατροί
Θλίψη σε όλη τη χώρα έχει σκορπίσει ο θάνατος ενός 12χρονου κοριτσιού από την Θεσσαλονίκη, που έσβησε στον ύπνο του. Η τραγωδία με τον αιφνίδιο θάνατο του παιδιού κορυφώθηκε όταν η μητέρα του αντιλήφθηκε το τραγικό γεγονός το πρωί που θέλησε να το ξυπνήσει προκειμένου να πάει σχολείο. Άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν αργά για την […]
The post Θεσσαλονίκη: Τι λέει ο πατέρας της 12χρονης που «έσβησε» στον ύπνο της – Ανακοπή βλέπουν οι γιατροί appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.
Διαβάστε το στο lamiafm1.grΜπαμπάς 12χρονης που έσβησε ξαφνικά στον ύπνο της: «Την βρήκε μελανιασμένη η γυναίκα μου»
Μπαμπάς 12χρονης που έσβησε ξαφνικά στον ύπνο της: «Την βρήκε μελανιασμένη η γυναίκα μου» Συγκλονισμένη είναι η γειτονιά στου Χαριλάου από την είδηση του αιφνίδιου θανάτου της 12χρονης μαθήτριας που “‘εσβησε” στον ύπνο της. Φίλοι και γείτονες της οικογένειας εκφράζουν τη συμπαράστασή τους για την απώλεια της 12χρονης, με τους ίδιους να επισημαίνουν ότι σήμερα, λίγο […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr