Φωτιά στη Βούλα: Σε ύφεση λέει ο δήμαρχος – Ανακλήθηκαν οι εκκενώσεις τριών περιοχών

22:10 - 04/06/2022

Σαφώς βελτιωμένη είναι αυτή την ώρα η εικόνα της φωτιάς που ξέσπασε νωρίτερα από την περιοχή της Άνω Γλυφάδας και μεταφέρθηκε και στη Βούλα, σύμφωνα με όσα ανέφερε στο GRTimes ο δήμαρχος Βούλας, Βάρης και Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος. «Αυτή τη στιγμή η φωτιά βρίσκεται σε ύφεση. Οι ρίψεις νερού από εναέρια μέσα κατάφεραν να τη τιθασεύσουν και να την περιορίσουν» υπογράμμισε ο δήμαρχος στο GRTimes. Πρόσθεσε επίσης, ότι οι «εντολές άμεσης εκκένωσης κατοικιών που δόθηκαν νωρίτερα στις τρεις από τις τέσσερις περιοχές έχουν ανακληθεί. Η περιοχή που μένει προς το παρόν σε αυξημένη ετοιμότητα εκκένωσης είναι μόνο αυτή του Χερώματος Βάρης από τη Λεωφόρο Ευελπίδων με μέτωπο τον ορεινό όγκο. Εκεί

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φωτιά στη Βούλα: Σε ύφεση το πύρινο μέτωπο – Η νέα ενημέρωση της Πυροσβεστικής

Φωτιά στη Βούλα: Πολύ καλύτερη είναι η εικόνα από την πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου (4/6) στις περιοχές της Βούλας και της Γλυφάδας. Σύμφωνα με νέα ενημέρωση που εξέδωσε η Πυροσβεστική μετά από μια νύχτα αγωνίας, σήμερα, λίγο πριν τις 7:00 το πρωί της Κυριακής (5/6), «η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε εχθές 04/06/2022 στην […] Το άρθρο Φωτιά στη Βούλα: Σε ύφεση το πύρινο μέτωπο – Η νέα ενημέρωση της Πυροσβεστικής εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)