Νάιρα Αλεξοπούλου: Δεν μου την πέφτουν οι άντρες, πιο εύκολα με φλερτάρουν γυναίκες

16:34 - 12/06/2022

«Με εκβίαζε με τη δουλειά, ήταν εμμονικός, φοβόμουν», λέει η Νάιρα Αλεξοπούλου. Η Νάιρα Αλεξοπούλου έδωσε συνέντευξη στο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη. Η γνωστή τραγουδίστρια, που φέτος την απολαύσαμε στη Φάρμα, μίλησε για τον εμμονικό συνεργάτη της, για την προσωπική της ζωή, αλλά και το φλερτ. «Έκανα διάφορα εξτρά σε διάφορα μαγαζιά ... Περισσότερα To άρθρο Νάιρα Αλεξοπούλου: Δεν μου την πέφτουν οι άντρες, πιο εύκολα με φλερτάρουν γυναίκες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νάιρα Αλεξοπούλου: «Δεν μου την πέφτουν οι άντρες! Πιο εύκολα με φλερτάρουν γυναίκες»

«Με εκβίαζε με τη δουλειά, ήταν εμμονικός, φοβόμουν», λέει η Νάιρα Αλεξοπούλου.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ο Μόντε Μόρις πήρε βιντεοκλήση τη μητέρα του και της έδειξε το ΣΕΦ στο Ολυμπιακός – Βαλένθια

Ο Κυριάκος Πιερρακάκης σε ταβέρνα με το οικονομικό επιτελείο και δημοσιογράφους μετά τη ψήφιση του Προϋπολογισμού

Άγιος έρωτας – επόμενα επεισόδια: Η κατάσταση της Πετρούλας δείχνει να χειροτερεύει

Τζόκερ κλήρωση 3002: Οι τυχεροί αριθμοί σήμερα

Ξέσπασμα Αταμάν: Αγράμματοι Τούρκοι έβριζαν την μητέρα μου

Φρίκη στην Ηλιούπολη: «Serial killer» ζώων πέταξε αποκεφαλισμένο γατάκι σε νηπιαγωγείο