Έκτακτη ενημέρωση στις 18:00 από την Πυροσβεστική για τις φωτιές

16:00 - 05/07/2022

Έκτακτη ενημέρωση από τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής για τις δασικές πυρκαγιές θα πραγματοποιηθεί σήμερα (5/7) στις 18:00. Την ίδια ώρα οι πυροσβεστικές επίγειες και εναέριες δυνάμεις συνεχίζουν τη μάχη με τις φλόγες σε διάφορα σημεία της χώρας. Σήμερα έχουν ξεσπάσει πυρκαγιές σε Ηλεία, Κορινθία, με το μεγαλύτερο μέτωπο να εντοπίζεται στο Πόρτο Γερμενό. Παράλληλα υπήρξε αναζωπύρωση στην Ιτέα. Μικρότερες εστίες φωτιάς που αντιμετωπίστηκαν άμεσα ήταν στη Ερέτρια και στο Πικέρμι. Με πληροφορίες από iefimerida.gr ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στη λεωφόρο Μαραθώνος (ΦΩΤΟ) Σέρρες: Δύο εκκλησίες κάηκαν σε 48 ώρες-Οι ομοιότητες των πυρκαγιών και οι υποψίες για εμπρησμούς Φωτιά στο Μ

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έκτακτη ενημέρωση πυροσβεστικής: 65 δασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο

Σε έκτακτη ενημέρωση προχώρησε η Πυροσβεστική για τα πύρινα μέτωπα που κατακαίει τη χώρα. Σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, Ραφαέλλα Τζίμα, 65 δασικές πυρκαγιές έχουν εκδηλωθεί το τελευταίο 24ωρο με πιο σημαντική αυτή στο Πόρτο Γερμενό όπου έχουν κινητοποιηθεί ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Νωρίτερα το 112 κάλεσε ους πολίτες που βρίσκονται ... Περισσότερα To άρθρο Έκτακτη ενημέρωση πυροσβεστικής: 65 δασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Έκτακτη ενημέρωση από την Πυροσβεστική: 65 δασικές πυρκαγιές σε ένα 24ωρο

Σε έκτακτη ενημέρωση για την εξέλιξη των πυρκαγιών προχώρησε η Πυροσβεστική Υπηρεσία το απόγευμα της Τρίτης. Όπως είπε η Ραφαέλλα Τζίμα, εκπρόσωπος Τύπου του Σώματος, 65 δασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο.

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Έκτακτη ενημέρωση πυροσβεστικής: 65 δασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο

Σε έκτακτη ενημέρωση προχώρησε η Πυροσβεστική για τα πύρινα μέτωπα που κατακαίει τη χώρα. The post Έκτακτη ενημέρωση πυροσβεστικής: 65 δασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Έκτακτη ενημέρωση της Πυροσβεστικής: 65 δασικές πυρκαγιές σε ένα 24ωρο

Σε γενική επιφυλακή οι υπηρεσίες της πυροσβεστική σε Αττική και Στερεά Ελλάδα

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Φωτιές - Έκτακτη ενημέρωση της Πυροσβεστικής: 65 δασικές πυρκαγιές σε ένα 24ωρο

Σε έκτακτη ενημέρωση για την εξέλιξη των πυρκαγιών προχώρησε η Πυροσβεστική Υπηρεσία το απόγευμα της Τρίτης.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Έκτακτη ενημέρωση από την Πυροσβεστική: 65 δασικές πυρκαγιές σε ένα 24ωρο

Η εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Ραφαέλλα Τζίμα, έκανε λόγο για 65 δασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο στην Ελλάδα.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Έκτακτη ενημέρωση πυροσβεστικής: 65 δασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο

Σε έκτακτη ενημέρωση προχώρησε η Πυροσβεστική για τα πύρινα μέτωπα που κατακαίει τη χώρα. Σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, Ραφαέλλα Τζίμα, 65 δασικές πυρκαγιές έχουν εκδηλωθεί το τελευταίο 24ωρο με πιο σημαντική αυτή στο Πόρτο Γερμενό όπου έχουν κινητοποιηθεί ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Νωρίτερα το 112 κάλεσε ους πολίτες που βρίσκονται […]

Διαβάστε το στο thessports.gr

Έκτακτη ενημέρωση από την Πυροσβεστική: 65 δασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο

Σταθερή είναι η μείωση στον ρυθμό εξάπλωσης της πυρκαγιάς στο Πόρτο Γερμενό, σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής. Έκτακτη ενημέρωση για τις δασικές πυρκαγιές και τον πολύ υψηλό κίνδυνο φωτιάς πραγματοποίηση η εκπρόσωπος Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος Ραφαέλα Τζίμα, από το Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων στο Μαρούσι. Όπως είπε η Ραφαέλλα Τζίμα, […] Το άρθρο Έκτακτη ενημέρωση από την Πυροσβεστική: 65 δασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)