Στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας ο Κυριάκος Μητσοτάκης

22:18 - 22/07/2022

Την πόλη και το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, όπου βρίσκονται σε εξέλιξη έργα για την ολοκλήρωση του Νέου Λιμένα, επισκέφτηκε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Πρωθυπουργός ενημερώθηκε για την πορεία εκτέλεσης των εργασιών, οι οποίες πρωτίστως αφορούν τη διαμόρφωση του χερσαίου τμήματος του Λιμένα και είναι προγραμματισμένο να ολοκληρωθούν το 2023. «Μιλάμε για το δεύτερο μεγαλύτερο λιμάνι της δυτικής Ελλάδας και χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί οι επενδύσεις προχώρησαν με μεγάλη ταχύτητα και πια ολοκληρώνονται -όπως με ενημέρωσαν- εντός του επόμενου έτους για ένα πλήρες λιμάνι, εμπορικό, επιβατικό», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Τα έργα αποτελούν μέρος του ευρύτερου σχεδίου για την αύξηση των εξυπηρετ

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στο Συντονιστικό της Πυροσβεστικής ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μεταβαίνει στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας. To άρθρο Στο Συντονιστικό της Πυροσβεστικής ο Κυριάκος Μητσοτάκης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Στο Συντονιστικό Κέντρο της Πολιτικής Προστασίας μεταβαίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μεταβαίνει στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας για να ενημερωθεί για όλες τις πυρκαγιές που βρίσκονται σε εξέλιξη. Να πούμε πως μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις καθώς σε πλήρη εξέλιξη είναι ηοι φωτιές στην Πύλο, στην περιοχή Ακριτοχώρι στη Μεσσηνία, αλλα και στο Δάσος της Δαδιάς και τα Βατερά Λέσβου.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Κάτοικος Ρουμανίας για δύο χρόνια ο Κυριάκος Παπαδόπουλος

Στην Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κυριάκος…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Στο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων ο Μητσοτάκης

Άμεση ενημέρωση για τα πύρινα μέτωπα σε Έβρο και Λέσβο. Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μεταβαίνει στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας προκειμένου να ενημερωθεί για την εξέλιξη των πυρκαγιών ανά την Επικράτεια. Το άρθρο Στο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων ο Μητσοτάκης εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)