Ηλεία: Σε ύφεση και χωρίς ενεργό η φωτιά

08:48 - 26/07/2022

Σε ύφεση και χωρίς ενεργό μέτωπο είναι, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά που εκδηλώθηκε την περασμένη Κυριακή στην περιοχή, Μακρίσια, του δήμου Ανδρίτσαινας - Κρεστένων, στην Ηλεία. Νωρίς σήμερα το πρωί, δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα ξεκίνησαν να πραγματοποιούν ρίψεις νερού, για να αποτρέψουν κυρίως τυχόν αναζωπυρώσεις μέσα στην καμένη έκταση. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ηλεία – Κρέστενα: “Είμαστε περικυκλωμένοι από τις φλόγες, όπως το 2007” (VIDEO) Παράλληλα, ισχυρές επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις, που αποτελούνται από 160 πυροσβέστες με επτά ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 60 οχήματα, συνεχίζουν να επιχειρούν στην περιοχή, ώστε να κατασβέσουν πλήρως την φωτιά και να αντιμετωπίσουν άμεσα τις όποιες αναζω

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φωτιά στην Ηλεία: Σε ύφεση και χωρίς ενεργό μέτωπο η πυρκαγιά στα Κρέστενα

Εμφανώς βελτιωμένη είναι η κατάσταση της φωτιάς στα Κρέστενα Ηλείας, καθώς – σύμφωνα με την ενημέρωση της πυροσβεστικής – δεν υπάρχει κανένα ενεργό μέτωπο και η φωτιά είναι σε ύφεση.  Νωρίς σήμερα το πρωί, δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα ξεκίνησαν να πραγματοποιούν ρίψεις νερού στα Κρέστενα, για να αποτρέψουν κυρίως τυχόν αναζωπυρώσεις της φωτιάς μέσα στην καμένη ... Περισσότερα To άρθρο Φωτιά στην Ηλεία: Σε ύφεση και χωρίς ενεργό μέτωπο η πυρκαγιά στα Κρέστενα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)