Υπ. Εργασίας: Ενημερωτική εκστρατεία για τη βία κατά των γυναικών στην ουκρανική και ρωσική γλώσσα

13:18 - 27/07/2022

Ενημερωτική εκστρατεία για την πρόληψη και καταπολέμηση των περιστατικών βίας στις γυναίκες της Ουκρανίας που φιλοξενούνται στη χώρα μας πραγματοποιεί η Γενική Γραμματεία Δημογραφικής, Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων (ΓΓΔΟΠΙΦ). Στο πλαίσιο αυτό σχεδιάστηκε, με τη στήριξη της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, ένα φυλλάδιο που έχει μεταφραστεί στην αγγλική, ουκρανική και ρωσική γλώσσα και αναφέρει «Είμαστε εδώ για σένα. Δεν είσαι η μόνη. Δεν είσαι μόνη». Αν κάποια γυναίκα έχει δεχθεί ή δέχεται οποιασδήποτε μορφή βίας ή απειλής, αν την έχουν εκμεταλλευτεί σεξουαλικά ή/και οικονομικά, αν φοβάται και δεν αισθάνεται ασφαλής, μπορεί να απευθυνθεί για βοήθεια και στήριξη στο

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βία κατά των γυναικών: Εκστρατεία στην ουκρανική και ρωσική γλώσσα

«Είμαστε εδώ για σένα. Δεν είσαι η μόνη. Δεν είσαι μόνη»

Διαβάστε το στο in.gr

Ενημερωτική εκστρατεία για τη βία κατά των γυναικών στην ουκρανική και ρωσική γλώσσα

Ενημερωτική εκστρατεία για την πρόληψη και καταπολέμηση των περιστατικών βίας στις γυναίκες της Ουκρανίας που φιλοξενούνται στη χώρα μας πραγματοποιεί η Γενική Γραμματεία Δημογραφικής, Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων (ΓΓΔΟΠΙΦ). Στο πλαίσιο αυτό σχεδιάστηκε, με τη στήριξη της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, ένα φυλλάδιο που έχει μεταφραστεί στην αγγλική, ουκρανική και […] The post Ενημερωτική εκστρατεία για τη βία κατά των γυναικών στην ουκρανική και ρωσική γλώσσα appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Συρεγγέλα: Ενημερωτική εκστρατεία για τη βία κατά των γυναικών στην ουκρανική και ρωσική γλώσσα

Ενημερωτική εκστρατεία για την πρόληψη και καταπολέμηση των περιστατικών βίας στις γυναίκες της Ουκρανίας που φιλοξενούνται στη χώρα μας πραγματοποιεί η Γενική Γραμματεία Δημογραφικής, Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων (ΓΓΔΟΠΙΦ). Στο πλαίσιο αυτό σχεδιάστηκε, με τη στήριξη της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, ένα φυλλάδιο που έχει μεταφραστεί στην αγγλική, ουκρανική και Το άρθρο Συρεγγέλα: Ενημερωτική εκστρατεία για τη βία κατά των γυναικών στην ουκρανική και ρωσική γλώσσα εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)