«Κοντά σε Στρέλνιεκς η ΑΕΚ»

09:56 - 07/08/2022

«Κοντά σε Στρέλνιεκς η ΑΕΚ» 07/08/2022 Κοντά σε μια «δυνατή» μεταγραφή βρίσκεται η ΑΕΚ. Όπως αναφέρει το Sportando, η «Ένωση» βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Γιάνις Στρέλνιεκς. Ο 33χρονος Λετονός γκαρντ, που από το 2017 μέχρι το 2019 αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό, ανήκε την περασμένη περίοδο στην Ζαλγκίρις, με την οποία μέτρησε 6,5 πόντους (33,7% στα τρίποντα), 1,8 ασίστ, 1,7 ριμπάουντ και 5,6 στο ranking σε 20:27 κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα, όπου πραγματοποίησε 23 εμφανίσεις (τις 22 στην πρώτη πεντάδα). Μετά τον Ολυμπιακό έπαιξε για δύο σεζόν στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ έχει περάσει επίσης από την Μπάμπεργκ, την Μπουντιβέλνικ, τη Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης και

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΑΕΚ: Κινείται για Στρέλνιεκς η «Ένωση»

Η ΑΕΚ είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Γιάνις Στρέλνιεκς, με την Ένωση να προσπαθεί να ενισχυθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη περιφέρεια. Έτοιμη να κάνει την μεταγραφική βόμβα με την απόκτηση του Γιάνις Στρέλνιεκς είναι η ΑΕΚ. Ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού (2017-2019), όπως αποκαλύπτει το Sportando βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τους ... Περισσότερα To άρθρο ΑΕΚ: Κινείται για Στρέλνιεκς η «Ένωση» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

«Κοντά σε συμφωνία με Στρέλνιεκς η ΑΕΚ»

Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον πρώην «ερυθρόλευκο» Γιάνις Στρέλνιεκς βρίσκεται η ΑΕΚ σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία.

Διαβάστε το στο Gazzetta

«Κοντά σε συμφωνία με Στρέλνιεκς η ΑΕΚ»

Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον πρώην «ερυθρόλευκο» Γιάνις Στρέλνιεκς βρίσκεται η ΑΕΚ σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία Σύμφωνα με τα όσα παρουσιάζει το Sportando και συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος Εμιλιάνο Κάρτσια, η ΑΕΚ βρίσκεται ένα μόλις βήμα πριν προσθέσει ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στο ρόστερ της. Το όνομα αυτού, Γιάνις Στρέλνιεκς, με τον Λετονό […] The post «Κοντά σε συμφωνία με Στρέλνιεκς η ΑΕΚ» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

ΑΕΚ: Κινείται για Στρέλνιεκς η «Ένωση»

Η ΑΕΚ είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Γιάνις Στρέλνιεκς, με την Ένωση να προσπαθεί να ενισχυθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη περιφέρεια. Έτοιμη να κάνει την μεταγραφική βόμβα με την απόκτηση του Γιάνις Στρέλνιεκς είναι η ΑΕΚ. Ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού (2017-2019), όπως αποκαλύπτει το Sportando βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τους […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Φαλ: «Δεν τα παρατήσαμε και είμαι περήφανος»

Η πανηγυρική φωτογραφία των αδελφών Αγγελόπουλων στη Βαρκελώνη

Αλμέιδα: «Σε μία ώρα θα αρχίσω να δουλεύω για το επόμενο ματς »

Σπουδαίο «διπλό» και πρώτο βήμα για το Βερολίνο για τον Ολυμπιακό!

Πρόβλημα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό

Κάνααν: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα»