Γυναικοκτονία – Περιστέρι: Προφυλακιστέος ο 22χρονος – «Μίλησε άσχημα για τον Μωάμεθ»

16:55 - 09/08/2022

Το δρόμο για τις φυλακές πήρε ο νεαρός, πακιστανικής καταγωγής, κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι πριν από εννέα ημέρες. Με σύμφωνη γνώμη της 25ης τακτικής ανακρίτριας Αθηνών και εισαγγελέα, ο κατηγορούμενος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία του, περιέγραψε τη γνωριμία του με την νεαρή κοπέλα και επιχείρησε να δικαιολογήσει την αποτρόπαια πράξη του λέγοντας πως όλα έγιναν κατά τη διάρκεια ενός καυγά όπου όπως ισχυρίστηκε είχε και θρησκευτικό υπόβαθρο. «Η Νικολέτα ήταν η αγάπη της ζωής μου, έχει μετανιώσει, δεν έχω συνέλθει ακόμα από το σοκ» φέρεται να είπε στην απολογία του στην ανακρίτρια. Ο κατηγορούμενος περιέγραψε ότι το

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Περιστέρι: Προφυλακιστέος ο 21χρονος – «Η Νικολέτα ήταν η αγάπη της ζωής μου, έχω μετανιώσει»

Περιστέρι: Προφυλακιστέος ο 21χρονος για τη δολοφονία της Νικολέτας – Τι είπε στην απολογία του Το To άρθρο Περιστέρι: Προφυλακιστέος ο 21χρονος – «Η Νικολέτα ήταν η αγάπη της ζωής μου, έχω μετανιώσει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Προφυλακιστέος ο σύντροφος της 17χρονης Νικολέτας - "Μου ζήτησε να γίνω χριστιανός"

Ο 22χρονος είπε πως η Νικολέτα ήταν η αγάπη της ζωής του, πως έχει μετανιώσει και δεν έχει συνέλθει από το σοκ

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Έγκλημα στο Περιστέρι: Προφυλακιστέος ο Πακιστανός δολοφόνος – «Μίλησε άσχημα για τον Μωάμεθ και λογομαχήσαμε»

Μετά την απολογία του στην 25η τακτική ανακρίτρια Αθηνών, ο 22χρονος Πακιστανός που αφαίρεσε τη ζωή της 17χρονης Νικολέττας στο Περιστέρι, κρίθηκε προφυλακιστέος. Ο Πακιστανός δολοφόνος, οδηγήθηκε και πάλι σήμερα στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, καθώς είχε ζητήσει δυο φορές και είχε λάβει προθεσμία για προετοιμάσει την υπερασπιστική γραμμή, έτσι Το άρθρο Έγκλημα στο Περιστέρι: Προφυλακιστέος ο Πακιστανός δολοφόνος – «Μίλησε άσχημα για τον Μωάμεθ και λογομαχήσαμε» εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Δολοφονία 17χρονης στο Περιστέρι: Προφυλακιστέος ο 22χρονος – Ομολόγησε ότι τηη έπνιξε πάνω σε καυγά

Σύμφωνα με τον ίδιο η ανήλικη του ζήτησε να βαπτιστεί χριστιανός και προσέβαλε τον Μωάμεθ

Διαβάστε το στο news.gr

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: «Είχε συνεργούς ο δράστης – Θα ασκηθούν διώξεις»

Για νέες διώξεις έκανε λόγο ο δικηγόρος της οικογένειας της 17χρονης που δολοφονήθηκε στο Περιστέρι, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, μετά την προφυλάκιση του 22χρονου Πακιστανού για τη δολοφονία της Νικολέτας. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας δύο ομοεθνείς του 22χρονου Πακιστανού, τον βοήθησαν να φύγει από τη χώρα, δίνοντάς του και χρήματα για να έχει μαζί του μετά την επιβίβασή του στο τρένο, με […] The post Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: «Είχε συνεργούς ο δράστης – Θα ασκηθούν διώξεις» appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)