Φωτιά τώρα στα Οινόφυτα Βοιωτίας – Ακυρώσεις δρομολογίων από τον ΟΣΕ

13:08 - 14/08/2022

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική για φωτιά που έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα, στον Δήμο Τανάγρας, στα Οινόφυτα Βοιωτίας. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά καίει εν υπαίθρω, σε οικοπεδική έκταση. Δεν υπάρχει ενημέρωση ότι απειλούνται σπίτια ή άλλα κτίρια. Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα. Πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή των Οινοφύτων Βοιωτίας. Επιχειρούν 22 #πυροσβέστες με 8 οχήματα. — Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) August 14, 2022 Ενημέρωση από την Hellenic Train Σύμφωνα με ενημέρωση της Hellenic Train, ο ΟΣΕ προχώρησε σε διακοπή ρεύματος της γραμμής. Το IC54 σταμάτησε στο σταθμό Αυλώνα. Το IC53 σταμάτησε στο σταθμό της Θήβας. Η αμαξο

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φωτιά τώρα στα Οινόφυτα – Συναγερμός στην Πυροσβεστική και ακυρώσεις δρομολογίων

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική για φωτιά που έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα, στον Δήμο Τανάγρας, στα Οινόφυτα. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά καίει εν υπαίθρω, σε οικοπεδική έκταση. Δεν υπάρχει ενημέρωση ότι απειλούνται σπίτια ή άλλα κτίρια. Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα. Ο ΟΣΕ προχώρησε σε διακοπή […] Το άρθρο Φωτιά τώρα στα Οινόφυτα – Συναγερμός στην Πυροσβεστική και ακυρώσεις δρομολογίων εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Φωτιά στα Οινόφυτα: Διακόπηκαν δρομολόγια τρένων

Φωτιά ξεκίνησε το μεσημέρι της Κυριακής σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή των Οινοφύτων Βοιωτίας.Φωτιά ξεκίνησε το μεσημέρι της Κυριακής σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή των Οινοφύτων Βοιωτίας.Έχουν κινητοποιηθεί και επιχειρούν για την κατάσβεση 22 πυροσβέστες με 8 οχήματα. Σύμφωνα με την ενημέρωση της πυροσβεστικής, η φωτιά μαίνεται σε ρέμα, κοντά στον οικισμό των Οινοφύτων. Πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή των Οινοφύτων Βοιωτίας. Επιχειρούν 22 #πυροσβέστες με 8 […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Φωτιά τώρα στα Οινόφυτα – Ακυρώσεις και τροποποιήσεις δρομολογίων από τον ΟΣΕ

Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι της Κυριακής 14 Αυγούστου, στα Οινόφυτα.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Πυρκαγιά στα Οινόφυτα: Διακοπές δρομολογίων από τον ΟΣΕ

Πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε περιοχή σε χαμηλή βλάστηση στα Οινόφυτα Βοιωτίας. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά είναι κοντά σε βιομηχανική περιοχή και σε σπίτια τα οποία όμως δεν απειλούνται. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 22 πυροσβέστες με 8 οχήματα. Διακοπές δρομολογίων από τον ΟΣΕ Καθυστερήσεις αναμένονται σε δρομολόγια της Hellenic Train Α.Ε. […] Πυρκαγιά στα Οινόφυτα: Διακοπές δρομολογίων από τον ΟΣΕ on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)