Μονή Λαζαριστών: Αναβλήθηκε για τις 8 Σεπτεμβρίου η συναυλία του Μ. Χατζηγιάννη

15:48 - 24/08/2022

Για την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου αναβλήθηκε η συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη στο Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ένας από τους πιο εμπνευσμένους και επιτυχημένους δημιουργούς-ερμηνευτές της γενιάς του, επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη και μας περιμένει για την πιο όμορφη, ανάλαφρη, συναισθηματική, μουσική εκδρομή. Την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου ο αγαπημένος ερμηνευτής θα μας παρασύρει σε μοναδικούς ρυθμούς, για να υποδεχτούμε το Φθινόπωρο, αφήνοντας το δικό του μουσικό σημάδι στο Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών. Για φέτος, το δίωρο πρόγραμμα που έχει ετοιμάσει μαζί με την ομάδα των εξαιρετικών μουσικών και συνεργατών του, μας ταξιδεύει σε όλη την δισκογραφία και κάνει στάση σε μελωδίες κα

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έλενα Παπαρίζου: Αναβλήθηκε εκτάκτως συναυλία της – Τι συνέβη

Η Έλενα Παπαρίζου και οι συνεργάτες της, ακύρωσαν την συναυλία που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στην Καβάλα, με τα εισιτήρια να έχουν βγει sold out. Την ανακοίνωση έκανε η τραγουδίστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πριν από μερικές ώρες. Διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr  Ειδήσεις σήμερα Τζόκερ: Σήμερα η σούπερ κλήρωση για τα […] Το άρθρο Έλενα Παπαρίζου: Αναβλήθηκε εκτάκτως συναυλία της – Τι συνέβη εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)