Δεν έχει κίνητρο η Εθνική, σκοράρουν και οι δύο στην Ολλανδία

10:04 - 25/08/2022

Η Εθνική αντιμετωπίζει τη Σερβία εκτός, στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντομπάσκετ. Οι Σέρβοι είναι με την πλάτη στον τοίχο, χρειάζονται τη νίκη περισσότερο, έχει ανακοινωθεί και sold out. Σήμερα διεξάγονται επίσης τα play-offs του Europa League, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Απόλλωνα Λεμεσού. Ωστόσο, στοιχηματικά, το ενδιαφέρον προσελκύει η αναμέτρηση στην Ολλανδία, μεταξύ Τβέντε και Φιορεντίνα. Όσα πρέπει να ξέρεις για τα live νόμιμα online casino Τβέντε - Φιορεντίνα (20:00) Έστω και δύσκολα, η Φιορεντίνα πήρε τη νίκη με 2-1 στο «Αρτέμιο Φράνκι» και έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στη φάση των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ. Η Τβέντε ήταν ανταγωνιστική στην Ιταλία, έχει τον επαναλ

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δεν έχει κίνητρο η Εθνική, σκοράρουν και οι δύο στην Ολλανδία

Η Εθνική αντιμετωπίζει τη Σερβία εκτός, στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντομπάσκετ. Οι Σέρβοι είναι με την πλάτη στον τοίχο, χρειάζονται τη νίκη περισσότερο, έχει ανακοινωθεί και sold out. Σήμερα διεξάγονται επίσης τα play-offs του Europa League, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Απόλλωνα Λεμεσού. Ωστόσο, στοιχηματικά, το ενδιαφέρον προσελκύει η αναμέτρηση στην Ολλανδία, μεταξύ Τβέντε και Φιορεντίνα. The post Δεν έχει κίνητρο η Εθνική, σκοράρουν και οι δύο στην Ολλανδία appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)