Θεσσαλονίκη: Πυροβολισμοί σε καταυλισμό Ρομά-Τραυματίστηκαν μια 6χρονη και μια γυναίκα
19:44 - 18/09/2022
Αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγο σε καταυλισμό Ρομά στη Δυτική Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες κατά το επεισόδιο σημειώθηκαν πυροβολισμοί από τους οποίους τραυματίστηκε ένα ανήλικο κορίτσι, ηλικίας 6 ετών και μια 40χρονη γυναίκα.
Τα δύο τραυματισμένα άτομα παρελήφθησαν από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, με την 40χρονη που μετέβη αρχικά στο ΚΥ Διαβατών, να είναι πιο σοβαρά καθώς μετά τους πυροβολισμούς φέρεται να αιμορραγούσε σε ζωτικό όργανο του σώματός της.
Αντίθετα, οι πρώτες εκτιμήσεις για τον τραυματισμό της 6χρονης, είναι ενθαρρυντικές καθώς κάνουν λόγο για κακώσεις στο πρόσωπο από φυσίγγια.
Τα αίτια της συμπλοκής και του ε
Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θεσσαλονίκη: Άνοιξαν πυρ σε καταυλισμό Ρομά – Τρεις τραυματίες, ανάμεσά τους μια 8χρονη
Ένα αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε σε καταυλισμό Ρομά στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, όταν άγνωστοι άρχισαν να πυροβολούν με αποτέλεσμα τρεις άνθρωποι να τραυματιστούν. Ανάμεσα στους τραυματίες βρίσκεται και ένα κοριτσάκι μόλις 8 ετών. Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, ανάμεσα στους τραυματίες που διακομίστηκαν στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης μετά τους πυροβολισμούς σε οικισμό Ρομά, είναι μία 8χρονη, ένας ... Περισσότερα
To άρθρο Θεσσαλονίκη: Άνοιξαν πυρ σε καταυλισμό Ρομά – Τρεις τραυματίες, ανάμεσά τους μια 8χρονη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Θεσσαλονίκη: Πυροβολισμοί σε καταυλισμό Ρομά - Τραυματίστηκαν μια 6χρονη και μια γυναίκα
Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής σε καταυλισμό Ρομά στη Δυτική Θεσσαλονίκη...
Διαβάστε το στο ZouglaΘεσσαλονίκη: Πυροβολισμοί σε καταυλισμό Ρομά – Δύο τραυματίες
Δύο άτομα τραυματίστηκαν μετά από επεισόδιο με πυροβολισμούς στον καταυλισμό Ρομά «Αγία Σοφία», στα Διαβατά Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με το Thestival.gr ένα άτομο σε κατάσταση μέθης άρχισε να πυροβολεί. Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν προηγήθηκε κάποιο επεισόδιο. Μία εξάχρονη τραυματίστηκε ελαφρά ενώ και μία ακόμα γυναίκα φέρεται να τραυματίστηκε πιο σοβαρά. Τα δύο τραυματισμένα άτομα παρελήφθησαν από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, με την 40χρονη, που μετέβη αρχικά στο Κέντρο Υγείας Διαβατών, να είναι πιο σοβαρά καθώς, μετά τους πυροβολισμούς, φέρεται να αιμορραγούσε σε ζωτικό όργανο του σώματός της.
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΘεσσαλονίκη: Πυροβολισμοί σε καταυλισμό Ρομά με δύο τραυματίες
Ένα ανήλικο κορίτσι και μία γυναίκα τραυματίστηκαν μετά από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν το βράδυ της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη.
Διαβάστε το στο fosonline.grΘεσσαλονίκη: Πυροβολισμοί σε καταυλισμό Ρομά!
Αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγο σε καταυλισμό Ρομά στη Δυτική Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες κατά το επεισόδιο σημειώθηκαν πυροβολισμοί από τους οποίους τραυματίστηκε ένα ανήλικο κορίτσι, ηλικίας 6 ετών και μια 40χρονη γυναίκα. Διαβάστε περισσότερα στο grtimes.gr
The post Θεσσαλονίκη: Πυροβολισμοί σε καταυλισμό Ρομά! first appeared on ThesSports.
Διαβάστε το στο thessports.gr