Κωπηλασία: Τρεις προκρίσεις σε τελικούς στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

16:24 - 22/09/2022

Κωπηλασία: Τρεις προκρίσεις σε τελικούς στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 22/09/2022 Στα κορυφαία έξι πληρώματα του κόσμου στα αγωνίσματά τους βρίσκονται πλέον ο πρωταθλητής Ευρώπης Αντώνης Παπακωνσταντίνου (σκιφ ελαφρών βαρών), η Ζωή Φίτσιου (σκιφ ελαφρών βαρών) και οι Μιλένα Κοντού, Ευαγγελία Αναστασιάδου (διπλό σκιφ ελαφρών βαρών). Ο Αντώνης Παπακωνσταντίνου αγωνίζεται στον τελικό αύριο στις 16:02, ενώ στις 16:19 παίρνει θέση στη γραμμή της εκκίνησης της καταληκτικής κούρσας της στο Παγκόσμιο η Ζωή Φίτσιου. Το Σάββατο (24/9), στις 15:07, θα διεκδικήσουν ένα μετάλλιο οι Κοντού,Αναστασιάδου.  Αύριο εκτός από τους δύο τελικούς με ελληνικό ενδιαφέρον, αγωνίζεται στ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παλαιοπάνος και Καλανδαρίδης στον τελικό του διπλού σκιφ στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα

Μετά τον Στέφανο Ντούσκο, ήταν η σειρά για τους Θανάση Παλαιοπάνο και Γιάννη Καλανδαρίδη να πανηγυρίσουν μια πρόκριση σε τελικό, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κωπηλασίας που γίνεται στο Ράζιτσε της Τσεχίας. Τρομερή εμφάνιση από τους Θανάση Παλαιοπάνο και Γιάννη Καλανδαρίδη. Μετά από μια εξαιρετική κούρσα, οι δυο Έλληνες σκιφίστες πήραν την 2η θέση αφήνοντας μάλιστα στην ... Περισσότερα To άρθρο Παλαιοπάνος και Καλανδαρίδης στον τελικό του διπλού σκιφ στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ντούσκος: Προκρίθηκε στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος

Ο Στέφανος Ντούσκος, έστω και με την 6η επίδοση, πήρε την πρόκριση στον τελικό του σκιφ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και θα έχει την ευκαιρία μετά το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα να διεκδικήσει ένα ακόμα μετάλλιο από μεγάλη διοργάνωση μέσα στο 2022.

Διαβάστε το στο Gazzetta
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Ένας διαφορετικός Λουτσέσκου μιλάει για όλα

ΒΙΝΤΕΟ: Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στηρίζουν την ομάδα τους στη Λαμία

Υπόθεση Λυγγερίδη: Καυστική ανακοίνωση της "Θύρας 7"

Μώραλης: «Η εμπλοκή του ονόματός μου είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας»

Ερωτηματικό δύο θέσεις στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού

ΠΑΟΚ: «Η Τούμπα θα κρίνει τον πρωταθλητή - Στη Λαμία δεν υπάρχει περιθώριο λάθους»