Μαρία Αναστασοπούλου: Αποκάλυψε τον λόγο που αποχώρησε από τον ΣΚΑΪ

00:50 - 28/09/2022

Η Μαρία Αναστασοπούλου πέρασε το κατώφλι του The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την αποχώρησή της από τον ΣΚΑΙ και τη μετεγγραφή της στον ΑΝΤ1 και στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη στο Καλημέρα Ελλάδα.Η Μαρία Αναστασοπούλου πέρασε το κατώφλι του The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την αποχώρησή της από τον ΣΚΑΙ και τη μετεγγραφή της στον ΑΝΤ1 και στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη στο Καλημέρα Ελλάδα.«Η σχέση μου με τον ΣΚΑΙ δεν έχει να κάνει με αριθμούς. Ήμουν εκεί από παιδάκι, κάνοντας πρακτική […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Μαρία Αναστασοπούλου αποκάλυψε γιατί έφυγε από τον ΣΚΑΪ

Η Μαρία Αναστασοπούλου κάθε πρωί βρίσκεται δίπλα στον Γιώργο Παπαδάκη

Διαβάστε το στο

Η Μαρία Αναστασοπούλου αποκάλυψε γιατί έφυγε από τον ΣΚΑΪ: Η «καψούρα» και η πρόκληση (vid)

Τους λόγους που πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τον ΣΚΑΪ αποκάλυψε η Μαρία Αναστασοπούλου.

Διαβάστε το στο

Μαρία Αναστασοπούλου: Αποκάλυψε τον λόγο που αποχώρησε από τον ΣΚΑΪ μετά από 15 χρόνια!

Η Μαρία Αναστασοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, το βράδυ της Τρίτης και μίλησε για την αποχώρησή της...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Η Μαρία Αναστασοπούλου αποκάλυψε γιατί έφυγε από τον ΣΚΑΪ μετά από 15 χρόνια

Μετά 15 χρόνια συνεχούς παρουσίας στον ΣΚΑΪ η Μαρία Αναστασοπούλου αποκάλυψε γιατί αποχώρησε.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Η γνωστή δημοσιογράφος ήταν καλεσμένη στην εκπομπή The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Μαρία Αναστασοπούλου: Αποκάλυψε πώς αποφάσισε να αποχωρήσει από τον ΣΚΑΪ

«Η σχέση μου με τον ΣΚΑΙ δεν έχει να κάνει με αριθμούς»

Διαβάστε το στο news.gr

Η Μαρία Αναστασοπούλου άλλαξε φέτος κανάλι μετά από 15 χρόνια και βρίσκεται πια στο δυναμικό του ΑΝΤ1 δίπλα στον Γιώργο Παπαδάκη. Η γνωστή δημοσιογράφος ήταν καλεσμένη στην εκπομπή The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τη μεταγραφή της από τον ΣΚΑΪ στον ANT1 και τη νέα της συνεργασία. Η Μαρία Αναστασοπούλου αποκάλυψε […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας