Τηλεθέαση: «Μοιρασιά» για Σασμό και Γη της Ελιάς

10:38 - 02/10/2022

Μπορεί η βραδινή ζώνη του Σαββάτου να περιλαμβάνει αρκετά προγράμματα, όμως η μάχη της τηλεθέασης κατέληξε σε κόντρα μεταξύ του Σασμού με τη Γη της Ελιάς, που έκλεισε με «μοιρασιά» στις κορυφές. Σύμφωνα με τη Nielsen, στο δυναμικό κοινό η σειρά του ALPHA κατέγραψε 21,9%, η Γη της Ελιάς 19,4%, η Λάβα 4,3%, ο Γλυκάνισος 3,6%, η Φλόγα και Άνεμος 3,3% και το Κι όμως είμαι ακόμα εδώ 2,3%. Στο γενικό σύνολο η σειρά του MEGA βρέθηκε στην κορυφή με 27,6%, ο Σασμός με 22,7%, η Φλόγα και ο Άνεμος 4,3%, το Κι όμως είμαι ακόμα εδώ 4%, ο Γλυκάνισος 3,9% κι η Λάβα 3,8%. ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ Σασμός – 21,9%Γη της Ελιάς – 19.4%Λάβα – 4,3%Γλυκάνισος – 3,6%Φλόγα και Άνεμος – 3,3%Κι όμως είμαι ακόμα εδώ – 2,3% ΓΕΝ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τηλεθέαση: Σφοδρή μάχη για Γη της Ελιάς και The Voice

Η πρώτη σφοδρή κυριακάτικη μάχη για την τηλεθέαση είναι γεγονός. Χαμός επικράτησε στην prime time της Κυριακής 3 Οκτωβρίου και […] The post Τηλεθέαση: Σφοδρή μάχη για Γη της Ελιάς και The Voice appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας