ΟΗΕ-Ουκρανία: «Εντατικές διαπραγματεύσεις» για παράταση της συμφωνίας για τις εξαγωγές σιτηρών

22:06 - 07/10/2022

Ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες και η ομάδα του εργάζονται για να διευρύνουν και να παρατείνουν τη συμφωνία που επιτρέπει τις εξαγωγές σιτηρών από την Ουκρανία, η οποία αναμένεται να εκπνεύσει στα τέλη Νοεμβρίου, ανακοίνωσε σήμερα ο εκπρόσωπός του Στεφάν Ντουζαρίτς. "Οι ομάδες του γενικού γραμματέα έχουν αρχίσει εντατικές επαφές για τα θέματα αυτά. Ο Γκουτέρες και η ομάδα του εργάζονται σκληρά για να παρατείνουν και να επεκτείνουν την Πρωτοβουλία της Μαύρης Θάλασσας για τα σιτηρά. Εργάζονται επίσης με επιμονή για να άρουν τα τελευταία εμπόδια ώστε να διευκολύνουν τις εξαγωγές των ρωσικών σιτηρών και λιπασμάτων", δήλωσε ο Ντουζαρίτς, προσθέτοντας ότι ο αρμόδιος του ΟΗΕ για την ανθ

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ουκρανία: «Εντατικές διαπραγματεύσεις» από ΟΗΕ για παράταση της συμφωνίας για τις εξαγωγές σιτηρών

Για την παράταση της συμφωνίας που επιτρέπει τις εξαγωγές σιτηρών από την Ουκρανία, η οποία αναμένεται να εκπνεύσει στα τέλη Νοεμβρίου εργάζονται ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες και η ομάδα του, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός του Στεφάν Ντουζαρίτς. “Οι ομάδες του γενικού γραμματέα έχουν αρχίσει εντατικές επαφές για τα θέματα αυτά. Ο Γκουτέρες ... Περισσότερα To άρθρο Ουκρανία: «Εντατικές διαπραγματεύσεις» από ΟΗΕ για παράταση της συμφωνίας για τις εξαγωγές σιτηρών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

ΟΗΕ-Ουκρανία: "Εντατικές διαπραγματεύσεις" για παράταση της συμφωνίας για τις εξαγωγές σιτηρών

Ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες και η ομάδα του εργάζονται για να διευρύνουν και να παρατείνουν τη συμφωνία που επιτρέπει τις εξαγωγές σιτηρών από την Ουκρανία, η οποία αναμένεται να εκπνεύσει στα τέλη Νοεμβρίου, ανακοίνωσε σήμερα ο εκπρόσωπός του Στεφάν Ντουζαρίτς.

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)