Νέες ακρότητες Τσαβούσογλου: Για να καταλάβουμε τον παράλογο φόβο της Ελλάδας πρέπει να γνωρίζουμε κλινική ψυχολογία

18:20 - 22/10/2022

Νέα επίθεση στη χώρα μας εξαπέλυσε ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου, παραπέμποντας στην… κλινική ψυχολογία για την περίπτωση της χώρας μας, όπως είπε χαρακτηριστικά.Νέα επίθεση στη χώρα μας εξαπέλυσε ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου, παραπέμποντας στην… κλινική ψυχολογία για την περίπτωση της χώρας μας, όπως είπε χαρακτηριστικά.Ειδικότερα, ο Τσαβούσογλου βρέθηκε στην Αντιόχεια για να παρακολουθήσει το 6ο Φεστιβάλ Ελιάς, Ελαιόλαδου και Γαστρονομίας και να οργανώσει μια σειρά προγραμμάτων, ενώ συναντήθηκε με φοιτητές στο πλαίσιο της εκδήλωσης […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τσαβούσογλου: Για να καταλάβουμε την Ελλάδα πρέπει να γνωρίζουμε κλινική ψυχολογία, παράλογος ο φόβος για τους Τούρκους

Υποτιμητικές δηλώσεις σε ομιλία του στο Πανεπιστήμιο Μουσταφά Κεμάλ

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Τσαβούσογλου: «Για να καταλάβουμε τον παράλογο φόβο της Ελλάδας πρέπει να γνωρίζουμε από κλινική ψυχολογία»

Στην Ελλάδα αναφέρθηκε για άλλη μία φορά ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, μιλώντας σε φοιτητές, σε εκδήλωση του Επιχειρηματικού και Ανθρωπιστικού Πανεπιστημίου. «Για να κατανοήσουμε τον παράλογο φόβο της Ελλάδας για τους Τούρκους, είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε λίγο από κλινική ψυχολογία», είπε σε προκλητικό τόνο για τα ελληνοτουρκικά. Αναφερόμενος στην Κύπρο, ο Μεβλούτ ... Περισσότερα To άρθρο Τσαβούσογλου: «Για να καταλάβουμε τον παράλογο φόβο της Ελλάδας πρέπει να γνωρίζουμε από κλινική ψυχολογία» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Τουρκία: «Για να καταλάβουμε τον παράλογο φόβο της Ελλάδας, πρέπει να γνωρίζουμε από κλινική ψυχολογία»

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Τουρκία διατυπώνει - έως και καμαρώνει - ότι η Ελλάδα την φοβάται. Παράλληλα με τις προκλήσεις, ήρθαν και οι ειρωνίες.

Διαβάστε το στο in.gr

Τσαβούσογλου: Για να καταλάβουμε τον φόβο των Ελλήνων πρέπει να γνωρίζουμε κλινική ψυχολογία

Στην Αντιόχεια βρέθηκε ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο οποίος παρακολούθησε το 6ο Φεστιβάλ Ελιάς, Ελαιόλαδου και Γαστρονομίας.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Ο Τσαβούσογλου δίνει ιατρικές συμβουλές: Παράλογοι οι φόβοι της Ελλάδας για εμάς, χρειάζονται κλινικό ψυχολόγο

Για «παράλογο φόβο της Ελλάδας», που «χρειάζεται κλινική ψυχολογία» για να γίνει αντιληπτός μίλησε ο επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας – Πιστός στο αφήγημά του για την Ελλάδα και τους μετανάστες ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών Επιμένει στους προεκλογικούς «λεονταρισμούς» και τις υποτιμητικές εκφράσεις κατά της Ελλάδας ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου. Όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης, σε ομιλία του στο Πανεπιστήμιο Μουσταφά Κεμάλ, ο επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας είπε ότι «για να καταλάβει κανείς τον παράλογο φόβο της Ελλάδας για τους Τούρκους, πρέπει να γνωρίζει λίγη κλινική ψυχολογία». Σύμφωνα με διπλωματι

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Προκαλεί και πάλι ο Τσαβούσογλου: «Για να καταλάβουμε την Ελλάδα, πρέπει να γνωρίζουμε κλινική ψυχολογία»

Επιμένει στους προεκλογικούς «λεονταρισμούς» και τις υποτιμητικές εκφράσεις κατά της Ελλάδας ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου. Όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης, σε ομιλία του στο Πανεπιστήμιο Μουσταφά Κεμάλ, ο επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας είπε ότι «για να καταλάβει κανείς τον παράλογο φόβο της Ελλάδας για τους Τούρκους, πρέπει […] Το άρθρο Προκαλεί και πάλι ο Τσαβούσογλου: «Για να καταλάβουμε την Ελλάδα, πρέπει να γνωρίζουμε κλινική ψυχολογία» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Τσαβούσογλου: Παράλογοι οι φόβοι της Ελλάδας, χρειάζονται κλινικό ψυχολόγο

Ο υπουργός Εξωτερικών της γείτονος χώρας δεν παρέλειψε να ευχηθεί περαστικά και στον Νίκο Δένδια που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό Για «παράλογο φόβο της Ελλάδας», που «χρειάζεται κλινική ψυχολογία» για να γίνει αντιληπτός μίλησε ο επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου. Όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης, σε ομιλία του στο […] The post Τσαβούσογλου: Παράλογοι οι φόβοι της Ελλάδας, χρειάζονται κλινικό ψυχολόγο appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Τσαβούσογλου": Για να καταλάβουμε τον παράλογο φόβο της Ελλάδας πρέπει να γνωρίζουμε κλινική ψυχολογία

Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου άφησε νέες αιχμές κατά της Ελλάδας κάνοντας λόγο για παράλογο φόβο της χώρας μας ο οποίος εξηγείται μόνο με την κλινική ψυχολογία.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Τσαβούσογλου: «Για να καταλάβουμε τον παράλογο φόβο της Ελλάδας πρέπει να γνωρίζουμε από κλινική ψυχολογία»

Στην Ελλάδα αναφέρθηκε για άλλη μία φορά ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, μιλώντας σε φοιτητές, σε εκδήλωση του Επιχειρηματικού και Ανθρωπιστικού Πανεπιστημίου. Το άρθρο Τσαβούσογλου: «Για να καταλάβουμε τον παράλογο φόβο της Ελλάδας πρέπει να γνωρίζουμε από κλινική ψυχολογία» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Προκαλεί ο Τσαβούσογλου: «Για να καταλάβουμε την Ελλάδα, πρέπει να γνωρίζουμε κλινική ψυχολογία»

Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου φαίνεται πως επιμένει στους προεκλογικούς «λεονταρισμούς» και τις υποτιμητικές εκφράσεις κατά της χώρας μας.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Τσαβούσογλου: Για να καταλάβουμε την Ελλάδα πρέπει να γνωρίζουμε κλινική ψυχολογία, παράλογος ο φόβος για τους Τούρκους

Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας ξεπέρασε κάθε όριο με νέες υποτιμητικές δηλώσεις του για την Ελλάδα σε ομιλία του στο Πανεπιστήμιο Μουσταφά Κεμάλ. Το άρθρο Τσαβούσογλου: Για να καταλάβουμε την Ελλάδα πρέπει να γνωρίζουμε κλινική ψυχολογία, παράλογος ο φόβος για τους Τούρκους εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Τσαβούσογλου: «Για να καταλάβουμε τον παράλογο φόβο της Ελλάδας πρέπει να γνωρίζουμε από κλινική ψυχολογία»

Στην Ελλάδα αναφέρθηκε για άλλη μία φορά ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, μιλώντας σε φοιτητές, σε εκδήλωση του Επιχειρηματικού και Ανθρωπιστικού Πανεπιστημίου. «Για να κατανοήσουμε τον παράλογο φόβο της Ελλάδας για τους Τούρκους, είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε λίγο από κλινική ψυχολογία», είπε σε προκλητικό τόνο για τα ελληνοτουρκικά. Αναφερόμενος στην Κύπρο, ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου σημείωσε […]

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Αφρικανική σκόνη: Σε «πορτοκαλί πολιορκία» η χώρα – Πότε υποχωρεί, πού θα βρέξει

Κωνσταντάρας: «Τώρα το θυμήθηκε η Σταματίνα ότι ο Παπανώτας ήταν προσβλητικός;»

Χουάνκαρ: «Θα “πεθάνουμε” στο γήπεδο για τους τρεις βαθμούς κόντρα στην ΑΕΚ»

Γιώργος Λιάγκας: «Ακούω ότι θα κάνει πρόταση ο Acun στην Μενεγάκη, δεν ντρέπονται αυτοί που τα γράφουν;»

Κωνσταντίνος Μπογδάνος-Σκληρή απάντηση στον Άγγελο Βουράκη για την απόλυση από τον ΣΚΑΪ: «Υπερασπίζεται τον στάβλο του»

Δημήτρης Πανόπουλος: «Ο Δημήτρης Παπανώτας έχει στηρίξει το MeToo αλλά η δήλωσή του ήταν προβληματική»