Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τεργιάκης και Πετρογιάννη την «καρφώνουν» – «Ακούγονταν φωνές σε όλο το κτίριο»

18:12 - 08/11/2022

Η συνέντευξη που έδωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην Ελένη Μενεγάκη, συνεχίζει να προκαλεί σχόλια και αντιδράσεις.Η συνέντευξη που έδωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην Ελένη Μενεγάκη, συνεχίζει να προκαλεί σχόλια και αντιδράσεις.Αυτή τη φορά όσα είπε η παρουσιάστρια, σχολιάστηκαν στο Πρωινό, την Τρίτη. Ο Τάσος Τεργιάκης και η Φωτεινή Πετρογιάννη, οι οποίοι εργάζονταν στον Alpha την περίοδο που παρουσίαζε εκπομπές η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μίλησαν για όσα βίωσαν οι ίδιοι. «Η αλήθεια […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τεργιάκης και Πετρόγιαννη «κάρφωσαν» την παρουσιάστρια – «Ακούγονταν φωνές σε όλο το κτίριο»

Την συνέντευξη που έδωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην Ελένη Μενεγάκη και τη φράση «Έκανα τα λάθη μου. Και τώρα δηλαδή βλέπω πολλές γνώριμες φάτσες και μερικούς ντρέπομαι να τους δω, αλλά εντάξει, κατάλαβες τι εννοώ, έχω κάνει…» σχολίασε η εκπομπή «Το Πρωινό» του Ant1 με τους Τάσο Τεργιάκη και τη Φωτεινή Πετρόγιαννη να «καρφώνουν» την παρουσιάστρια. Αρχικά η Φωτεινή Πετρόγιαννη ανέφερε: «Η αλήθεια είναι ότι έχουμε ακούσει τόσα πολλά πράγματα για τη συμπεριφορά της στον Alpha, έχω μιλήσει κι εγώ με άσχημο τρόπο ενδεχομένως για εκείνη την περίοδο της Κωνσταντίνας που ήταν πάρα πολύ έντονη. Νομίζω, βέβαια, πως οι άνθρωποι που τα έζησαν οι ίδιοι δεν έχουν μιλήσει 100% για το τι ακριβώς συνέβ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας