Δάκρυσε η Πετρογιάννη: Απάντησε για πρώτη φορά δημόσια στη Σπυροπούλου – «Πάντα ήμουν η πιο χαμηλόμισθη»
12:02 - 10/11/2022
Πετρογιάννη: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, τις τελευταίες ημέρες, μονοπωλεί το ενδιαφέρον. Μετά τη συνέντευξή της στην Ελένη Μενεγάκη, όλοι σχολιάζουν την εποχή που η Queen Dina βρισκόταν στον ALPHA και δεν είχε καλή συμπεριφορά στους συνεργάτες της. Η Φωτεινή Πετρογιάννη, που συμμετέχει στο πάνελ του Πρωινού του Γιώργου Λιάγκα, αναφέρθηκε την προηγούμενη εβδομάδα σε εκείνη την […]
Το άρθρο Δάκρυσε η Πετρογιάννη: Απάντησε για πρώτη φορά δημόσια στη Σπυροπούλου – «Πάντα ήμουν η πιο χαμηλόμισθη» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Φωτεινή Πετρογιάννη απάντησε ζωντανά στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Πάντα ήμουν η πιο χαμηλόμισθη»
Μετά από τη… ολονύχτια ανταλλαγή δημόσιων μηνυμάτων μέσω Twitter με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η Φωτεινή Πετρογιάννη αποφάσισε να απαντήσει σε όλα γράφτηκαν στο δημοφιλές μέσω κοινωνικής δικτύωσης μέσω της εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στην οποία συμμετέχει. Συγκεκριμένα, η Φωτεινή Πετρογιάννη είπε για την κόντρα της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Θέλω να εστιάσω μόνο σε εμένα ... Περισσότερα
To άρθρο Η Φωτεινή Πετρογιάννη απάντησε ζωντανά στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Πάντα ήμουν η πιο χαμηλόμισθη» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο