Το απίθανο μανικιούρ της Selena Gomez στις Χρυσές Σφαίρες 2023

15:06 - 12/01/2023

Η Selena Gomez εκτός από την JLo και την Hailey Bieber έχει μεγάλη αδυναμία στα μανικιούρ. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι στην beauty ομάδα της έχει έναν από τους διασημότερους και πιο ταλαντούχους nail artists, τον Tom Bachik που επιμελείται επίσης τα looks των Jennifer Lopez και Margot Robbie. Στην πρώτη απονομή βραβείων της φετινής […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Μπραντ Πιτ με νέο κούρεμα έκλεψε τις εντυπώσεις στις Χρυσές Σφαίρες

Μετά το περσινό «εμπάργκο» οι Golden Globes – Χρυσές Σφαίρες που «έκλεισαν» τα 80, επέστρεψαν στο γνωστό γκλάμουρ τους αν και δεν έλειψαν και τα απρόοπτα και οι απουσίες σε κάποιες περιπτώσεις απόλυτα δικαιολογημένες όπως του αγαπητού σταρ Κέβιν Κόστνερ που λόγω των πλημμυρών στην Καλιφόρνια αποκλείστηκε και δεν μπόρεσε να παραστεί με τη σύζυγο του και έχασε & τη βράβευση του.

Διαβάστε το στο thebest.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»