Ο Βασίλης Τσιάρτας κατεβαίνει στις εκλογές με το κόμμα των Θάνου Τζήμερου και Φαήλου Κρανιδιώτη

14:02 - 17/01/2023

Ο Θάνος Τζήμερος ανακοίνωσε πως ο Βασίλης Τσιάρτας θα κατέβει υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές με το κόμμα “ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ”. Ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004, Βασίλης Τσιάρτας, αποφάσισε να κατέβει υποψήφιος στις εκλογές, όντας στο πλευρό του κόμματος “ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ” των Θάνου Τζήμερου και Φάηλου Κρανηδιώτη. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ θα διεκδικήσει την ψήφο του ... Περισσότερα To άρθρο Ο Βασίλης Τσιάρτας κατεβαίνει στις εκλογές με το κόμμα των Θάνου Τζήμερου και Φαήλου Κρανιδιώτη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βασίλης Τσιάρτας: Υποψήφιος στις εκλογές με το κόμμα Τζήμερου – Κρανιδιώτη

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Βασίλης Τσιάρτας θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές με την Εθνική Δημιουργία...

Διαβάστε το στο Zougla

Βασίλης Τσιάρτας: Θα είναι υποψήφιος στις εκλογές με το κόμμα Τζήμερου – Κρανιδιώτη

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Βασίλης Τσιάρτας έχει απασχολήσει τα ΜΜΕ για... όλους τους λάθος λόγους

Διαβάστε το στο in.gr

Ο Τσιάρτας κατεβαίνει υποψήφιος στις εκλογές με Τζήμερο και Κρανιδιώτη

Ο Θάνος Τζήμερος ανακοίνωσε πως ο Βασίλης Τσιάρτας θα κατέβει υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές με το κόμμα «Εθνική Δημιουργία».

Διαβάστε το στο Gazzetta

Βασίλης Τσιάρτας: Υποψήφιος στις εκλογές με το κόμμα Τζήμερου – Κρανιδιώτη

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Βασίλης Τσιάρτας έχει απασχολήσει τα ΜΜΕ για… όλους τους λάθος λόγους

Διαβάστε το στο tanea.gr

Υποψήφιος στις εκλογές ο Βασίλης Τσιάρτας: Κατεβαίνει με το κόμμα Τζήμερου – Κρανιδιώτη

Υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές αναμένεται να είναι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρωταθλητής Ευρώπης, Βασίλης Τσιάρτας ο οποίος κατεβαίνει με το κόμμα «Εθνική Δημιουργία». Ο Βασίλης Τσιάρτας συναντήθηκε την Τρίτη (17/1) με τον Θάνο Τζήμερο και τον Φάηλο Κρανιδιώτη που τον καλωσόρισαν στο κόμμα με μία μακροσκελή ανάρτηση στο Facebook. Αναλυτικά η ανάρτηση του Θάνου Τζήμερου: Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε στην πρώτη γραμμή της ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ τον διακεκριμένο διεθνή ποδοσφαιριστή και θαρραλέο πατριώτη, Βασίλη Τσιάρτα, ο οποίος θα αγωνιστεί μαζί μας ως υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές, υπερασπίζοντας το εθνικό συμφέρον, τις φιλελεύθερες ιδέες και την ανάγκη μεταρρυθμίσεων στην χώρ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Βασίλης Τσιάρτας:Υποψήφιος στις εκλογές με το κόμμα των Τζήμερου και Κρανιδιώτη

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και της Εθνικής Ελλάδος, Βασίλης Τσιάρτας  θα συνεργαστεί με το κόμμα του Θάνου Τζήμερου και του Φαήλου Κρανιδιώτη «Εθνική Δημιουργία» και θα κατέβει στις εκλογές. Η ανακοίνωση του κόμματος «Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε στην πρώτη γραμμή της ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ τον διακεκριμένο διεθνή ποδοσφαιριστή και θαρραλέο πατριώτη, Βασίλη Τσιάρτα, ο οποίος […] Το άρθρο Βασίλης Τσιάρτας:Υποψήφιος στις εκλογές με το κόμμα των Τζήμερου και Κρανιδιώτη εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Ο Βασίλης Τσιάρτας υποψήφιος στις εκλογές με το κόμμα Τζήμερου – Κρανιδιώτη

Υποψήφιος στις εκλογές με το κόμμα «Εθνική Δημιουργία» του Θάνου Τζήμερου και του Φαήλου Κρανιδιώτη θα είναι ο Βασίλης Τσιάρτας, που το τελευταίο διάστημα έχει προκαλέσει ουκ ολίγα σχόλια σχετικά με τις πολιτικές τοποθετήσεις του. Υποψήφιος στις εκλογές με το κόμμα «Εθνική Δημιουργία» του Θάνου Τζήμερου και του Φαήλου Κρανιδιώτη θα είναι ο Βασίλης Τσιάρτας, που το τελευταίο διάστημα έχει προκαλέσει ουκ ολίγα σχόλια σχετικά με τις πολιτικές τοποθετήσεις του. «Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε στην πρώτη γραμμή της ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ τον διακεκριμένο διεθνή ποδοσφαιριστή και θαρραλέο πατριώτη, Βασίλη Τσιάρτα, ο […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ο Βασίλης Τσιάρτας υποψήφιος στις εκλογές με το κόμμα Τζήμερου – Κρανιδιώτη

Υποψήφιος στις εκλογές με το κόμμα «Εθνική Δημιουργία» του Θάνου Τζήμερου και του Φαήλου Κρανιδιώτη θα είναι ο Βασίλης Τσιάρτας, που το τελευταίο διάστημα έχει προκαλέσει ουκ ολίγα σχόλια σχετικά με τις πολιτικές τοποθετήσεις του.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Κατεβαίνει στις εκλογές ο Τσιάρτας – Με το κόμμα του Τζήμερου

Ο Θάνος Τζήμερος ανακοίνωσε πως ο Βασίλης Τσιάρτας θα κατέβει υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές με το κόμμα “ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ”. Υποψήφιος στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές θα είναι ο Βασίλης Τσιάρτας. Ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των ΑΕΚ και Σεβίλλη, θα κατέβει με το κόμμα “ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ” των Θάνου Τζήμερου και Φάηλου Κρανηδιώτη. Η ανακοίνωση του Θάνου […] The post Κατεβαίνει στις εκλογές ο Τσιάρτας – Με το κόμμα του Τζήμερου appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Βασίλης Τσιάρτας: Υποψήφιος στις εκλογές με την «Εθνική Δημιουργία» των Τζήμερου και Κρανιδιώτη

Την απόφαση του Βασίλη Τσιάρτα να θέσει υποψηφιότητα στις επερχόμενες εκλογές με την «Εθνική Δημιουργία», γνωστοποίησε ο Θάνος Τζήμερος.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Βασίλης Τσιάρτας: Υποψήφιος στις εκλογές με το κόμμα Τζήμερου – Κρανιδιώτη

Ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004, Βασίλης Τσιάρτας, αποφάσισε να κατέβει υποψήφιος στις εκλογές, όντας στο πλευρό του κόμματος “ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ” των Θάνου Τζήμερου και Φάηλου Κρανηδιώτη.Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ θα διεκδικήσει την ψήφο του λαού, τονίζοντας ότι δεν μπορεί να παραμείνει “παρατηρητής, όταν η κοινωνία μας διαλύεται και η Εθνική μας Ταυτότητα υπονομεύεται από […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Βασίλης Τσιάρτας: Υποψήφιος στις εκλογές με το κόμμα των Θάνου Τζήμερου και Φαήλου Κρανιδιώτη

Υποψήφιος στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές θα είναι ο Βασίλης Τσιάρτας. Ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των ΑΕΚ και Σεβίλλη, θα κατέβει με το κόμμα “ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ” των Θάνου Τζήμερου και Φάηλου Κρανηδιώτη. Η ανακοίνωση του Θάνου Τζήμερου: Ο Βασίλης Τσιάρτας στην ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε στην πρώτη γραμμή της ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ τον διακεκριμένο […] The post Βασίλης Τσιάρτας: Υποψήφιος στις εκλογές με το κόμμα των Θάνου Τζήμερου και Φαήλου Κρανιδιώτη appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr

Ο Βασίλης Τσιάρτας υποψήφιος με το κόμμα Τζήμερου και Κρανιδιώτη

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής  ο οποίος κατά καιρούς έχει δεχτεί ομοβροντία πυρών για τις ακραίες δηλώσεις του θα είναι υποψήφιος βουλευτής στις εκλογές με το κόμμα «Εθνική Δημιουργία» των Θάνου Τζήμερου και Φαήλου Κρανιδιώτη.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Φόρος εισοδήματος: Στα επόμενα 5 φορολογικά έτη μεταφέρονται οι ζημιές επιχειρήσεων – Παραδείγματα

Στα «χαρακώματα» κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ για τους Σπαρτιάτες - Πού θα κατευθυνθούν οι «ορφανές» ψήφοι μετά τον αποκλεισμό

Super League 1: Το σόου του Ελίασον στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και τα highlights από τις γκέλες των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού

Κασσελάκης: Η βεβαιότητα για ποσοστό άνω του 20% και το άνοιγμα στους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους

Βουλγαρία, Ιταλία και στο βάθος ΗΠΑ βλέπει η ΔΕΗ για συνεργασίες και μελλοντικές επενδύσεις

Τραγικό τροχαίο στην Ημαθία - Νεκρός 36χρονος που έπεσε με το αυτοκίνητο του σε αρδευτικό κανάλι