#Βασίλης Τσιάρτας

Βασίλης Τσιάρτας: Ξανά σε πλειστηριασμό το σπίτι του στο Μαρούσι; Τι απαντά ο ίδιος

tlife.gr
Όπως όλα δείχνουν, οι περιπέτειες για τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ομάδας, Βασίλη Τσιάρτα φαίνεται πως To άρθρο Βασίλης Τσιάρτας: Ξανά σε πλειστηριασμό το σπίτι του στο Μαρούσι; Τι απαντά ο ίδιος δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 06/01/2024

Τσιάρτας: «Υπάρχουν λίγοι παίκτες όπως ο Μέσι, ο Ρικέλμε κι εγώ»

Gazzetta
Ο Βασίλης Τσιάρτας μίλησε σε ισπανικό Μέσο για τις ελπίδες και τις πιθανότητες που έχει η Εθνική Ελλάδος να προκριθεί στο ερχόμενο EURO, καθώς αναφέρθηκε και στην καριέρα του, κάνοντας ειδική αναφορά στα κοινά χαρακτηριστικά του με τον Λιονέλ Μέσι.
11:00 07/12/2023

Τσιάρτας: «Bλέπω τον εαυτό μου στον Μέσι»

aek1924.gr
Συνέντευξη σε ισπανικό μέσο έδωσε ο Βασίλης Τσιάρτας, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για τα κοινά χαρακτηριστικά του με τον Λιονέλ Μέσι Ο παλαίμαχος Έλληνας άσος μίλησε στην εφημερίδα «El Confidencial» και αναφέρθηκε επίσης στο EURO 2024, στο πέρασμά του από την Πριμέρα Ντιβιζιόν, αλλά και στην προσπάθεια που θα κάνει η Ελλάδα για να […] The post Τσιάρτας: «Bλέπω τον εαυτό μου στον Μέσι» appeared first on AEK1924.gr.
10:37 07/12/2023

Τσιάρτας: «Συγχαρητήρια ΑΕΚ. Πάντα τέτοια!» (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Τσιάρτας: «Συγχαρητήρια ΑΕΚ. Πάντα τέτοια!» (ΦΩΤΟ) 15/05/2023 Ο Βασίλης Τσιάρτας πανηγύρισε ως φίλος της ΑΕΚ την κατάκτηση του πρωταθλήματος, έστω και από μακριά, αφού δεν ήταν στην «Opap Arena». «Συγχαρητήρια στην ομάδα της ΑΕΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πάντα τέτοια», έγραψε στο Instagram o άλλοτε μεγάλος μέσος της «Ένωσης».
09:10 15/05/2023

Εθνική Δημιουργία: Θάνος Τζήμερος, Φαήλος Κρανιδιώτης και Βασίλης Τσιάρτας στην κεντρική εκδήλωση του κόμματος στη Θεσσαλονίκη

Παραπολιτικά
Ο Βασίλης Τσιάρτας προέτρεψε τους πολίτες να συμμετέχουν στα κοινά και να έχουν το θάρρος να διατυπώνουν τη γνώμη τους
01:58 14/05/2023

Εθνική Δημιουργία: Ο Βασίλης Τσιάρτας επικεφαλής στο Επικρατείας

naftemporiki.gr
Παρουσιάστηκαν το Σάββατο στο ξενοδοχείο «Marriott Athens» οι υποψήφιοι της Εθνικής Δημιουργίας, του συνασπισμού των Θάνου Τζήμερου και Φαήλου Κρανιδιώτη, παρουσία περίπου 500 μελών και φίλων. Επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας… Εθνική Δημιουργία: Ο Βασίλης Τσιάρτας επικεφαλής στο Επικρατείας - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
13:06 10/04/2023

Επικεφαλής Ψηφοδελτίου Επικρατείας (φασισμού) ο Βασίλης Τσιάρτας

in.gr
Άμα έχεις στελέχη σαν τον Βασίλη Τσιάρτα το ψηφοδέλτιο Επικρατείας κλειδώνει «αμέσως». Στο πρόσωπο του άξιου εκπροσώπου του ρατσισμού και της μισαλλοδοξίας ο Θάνος Τζήμερος και ο Φαήλος Κρανιδιώτης βρήκαν τον εκφραστή της «Εθνικής Δημιουργίας» που φαντασιώνονται για την Ελλάδα.
01:06 01/04/2023

Ίντρα Κέιν: Το ρατσιστικό σχόλιο του Βασίλη Τσιάρτα και η απάντησή της

okmag.gr
Η Ίντρα Κέιν παραχώρησε μια συνέντευξη στην «Κ» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα όσα βίωσε ζώντας ως Αφροελληνίδα στην Ελλάδα. «Θέλω οι Αφροέλληνες να γίνουν μία συνηθισμένη εικόνα παντού», δήλωσε μεταξύ άλλων. Διαβάζοντας τη συνέντευξή της ο Βασίλης Τσιάρτας αντέδρασε κάνοντας μια ανάρτηση και γράφοντας «Αφροέλληνες […] The post Ίντρα Κέιν: Το ρατσιστικό σχόλιο του Βασίλη Τσιάρτα και η απάντησή της appeared first on OK! Magazine.
10:46 25/03/2023

Τσιάρτας κατά Ζαραλίκου: «Στο γήπεδο της ΑΕΚ σε κάθε ματς, εμένα δεν με κάλεσαν»

Newsbeast.gr
Θέση για το θέμα που έχει προκύψει ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Χριστόφορο Ζαραλίκο πήρε μέσω του Twitter ο Βασίλης Τσιάρτας, εμπλέκοντας στην υπόθεση και την ΑΕΚ και τα εγκαίνια του νέου γηπέδου της, την OPAP Arena, για τα οποία ο ίδιος δεν έλαβε πρόσκληση. Ο υπουργός Ανάπτυξης αποφάσισε να προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά του ηθοποιού λόγω του τρόπου με τον οποίο εκφράστηκε ο τελευταίος, με τον Τσιάρτα, ο οποίος θα είναι υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα «Σύμπραξη» των Θάνου Τζήμερου και Φαήλου Κρανιδιώτη, να παίρνει θέση για το θέμα. Πώς; Μέσω μιας ανάρτησής του στον λογαριασμό του στο Twitter όπου πόσταρε την ανάρτηση του Γεωργιάδη, γράφοντας τα εξής… «Υποτίθεται ότι εγώ δεν καλέστ
20:00 21/02/2023

Βασίλης Τσιάρτας – Ξεσπά η αδελφή του: «Έχει να δει τη μητέρα του τρία χρόνια, ευτυχώς που δεν ζει ο πατέρας μου»

tlife.gr
Η Ελευθερία Τσιάρτα, η αδελφή του Βασίλη Τσιάρτα  μίλησε στη «Secret» των «Παραπολιτικών» και στη Σάσα To άρθρο Βασίλης Τσιάρτας – Ξεσπά η αδελφή του: «Έχει να δει τη μητέρα του τρία χρόνια, ευτυχώς που δεν ζει ο πατέρας μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:30 11/02/2023

Βασίλης Τσιάρτας: Η απόφασή του να πολιτευτεί & η ανακοίνωση εναντίον του από τη μητέρα και την αδερφή του

neolaia.gr
Ο Βασίλης Τσιάρτας στην πρώτη του εμφάνιση μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε η μητέρα του και η αδερφή του εναντίον του.
15:04 08/02/2023

«Χείμαρρος» ο Βασίλης Τσιάρτας: Όσα είπε στην πρώτη του εμφάνιση μετά από την «αποκήρυξη» της οικογένειάς του [βίντεο]

eleftherostypos.gr
Βασίλης Τσιάρτας: Η πρώτη του εμφάνιση, έπειτα από την επίσημη παραδοχή τόσο της αδερφής όσο και της μητέρας του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, Βασίλη Τσιάρτα αναμενόταν με τεράστιο ενδιαφέρον. Ο Βασίλης Τσιάρτας φιλοξενήθηκε στην τηλεοπτική εκπομπή του ANT1, το «Πρωινό» και μίλησε για όλους και για όλα. Ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής, Βασίλης Τσιάρτας, αναφέρθηκε στην απόφαση του […] Το άρθρο «Χείμαρρος» ο Βασίλης Τσιάρτας: Όσα είπε στην πρώτη του εμφάνιση μετά από την «αποκήρυξη» της οικογένειάς του [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
14:18 08/02/2023

Τσιάρτας: Πείτε μου πού είμαι ομοφοβικός, πού φασίστας και πού ρατσιστής - Δείτε βίντεο

ProtoThema.gr
«Σέβομαι και εκτιμώ τη μητέρα μου», απάντησε ο Βασίλης Τσιάρτας μετά την ανακοίνωση της οικογένειάς του - «Δεν είναι ρατσιστική η δήλωσή μου», σχολίασε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο
13:36 08/02/2023

Βασίλης Τσιάρτας: «Εκτιμώ τη μητέρα μου, τις αποφάσεις για το τι θα κάνω τις παίρνω μόνος»

thecaller.gr
Ο Βασίλης Τσιάρτας φιλοξενήθηκε στην τηλεοπτική εκπομπή του ANT1, το “Πρωινό” και μίλησε για όλους και για όλα.Ο Βασίλης Τσιάρτας φιλοξενήθηκε στην τηλεοπτική εκπομπή του ANT1, το “Πρωινό” και μίλησε για όλους και για όλα.Ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής, Βασίλης Τσιάρτας, αναφέρθηκε στην απόφαση του να πολιτευτεί με το κόμμα των Τζήμερου – Κρανιδιώτη, σχολίασε την κίνηση της μητέρας και της αδερφής του που τον “αποκήρυξαν”, ενώ τοποθετήθηκε για όλες τις δηλώσεις που […]
13:08 08/02/2023

Τσιάρτας: «Καθόλου ρατσιστικά όσα είπα για τον Αντετοκούνμπο – Η πλειοψηφία συμφωνεί μαζί μου»

aek1924.gr
«Εκτιμώ τη μητέρα μου, αλλά εγώ αποφασίζω» απάντησε στην οικογένειά του ο Βασίλης Τσιάρτας, ενώ πήρε εκ νέου θέση για τα ομόφυλα ζευγάρια, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και χαρακτήρισε ακροαριστερή την Ελενα Ακρίτα Ο Βασίλης Τσιάρτας φιλοξενήθηκε στην τηλεοπτική εκπομπή του Ant1, το «Πρωινό» και μίλησε για την απόφαση του να πολιτευτεί με το κόμμα των […] The post Τσιάρτας: «Καθόλου ρατσιστικά όσα είπα για τον Αντετοκούνμπο – Η πλειοψηφία συμφωνεί μαζί μου» appeared first on AEK1924.gr.
12:30 08/02/2023

Βασίλης Τσιάρτας: Χαμός στο διαδίκτυο μετά την «αποκήρυξη» από μητέρα και αδελφή του

tlife.gr
Η είδηση ότι ο Βασίλης Τσιάρτας «αποκηρύχθηκε» από τη μητέρα και την αδελφή του, μετά την To άρθρο Βασίλης Τσιάρτας: Χαμός στο διαδίκτυο μετά την «αποκήρυξη» από μητέρα και αδελφή του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:58 07/02/2023

Τσιάρτας: Η ανεκδιήγητη απάντηση Τσιάρτα στην αποκήρυξη από την οικογένειά του

in.gr
Διεύρυνε το σύνθημα του Αντρέα «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» και... έγινε ακροδεξιός. Τάδε έφη προς απάντηση της «αποκήρυξής» του από την οικογένειά του ο Βασίλης Τσιάρτας.
17:24 07/02/2023

Βασίλης Τσιάρτας στη μητέρα και την αδερφή του: «Αισθάνομαι ότι υπερασπίζομαι ξανά τα εθνικά μας χρώματα, όπως το 2004»

Newsit
Ο Βασίλης Τσιάρτας έσπευσε να απαντήσει στη μητέρα και την αδερφή του, οι οποίες τόνισαν ότι δεν δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τις απόψεις του πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ και της Εθνικής Ελλάδας. Ο Βασίλης Τσιάρτας θα είναι υποψήφιος στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές με το κόμμα «ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ» των Θάνου Τζήμερου και Φαήλου Κρανηδιώτη, ... Περισσότερα To άρθρο Βασίλης Τσιάρτας στη μητέρα και την αδερφή του: «Αισθάνομαι ότι υπερασπίζομαι ξανά τα εθνικά μας χρώματα, όπως το 2004» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
17:24 07/02/2023

Η απάντηση του Τσιάρτα στη μητέρα του και την αδερφή του

fosonline.gr
Ο Βασίλης Τσιάρτας που κατεβαίνει στις εκλογές με το κόμμα των κ.κ. Θάνου Τζήμερου και Φαήλου Κρανηδιώτη απάντησε στη μητέρα του και την αδερφή του που ανέφεραν ότι δεν ασπάζονται τις απόψεις του.
17:12 07/02/2023

Απάντηση Τσιάρτα στη μητέρα και την αδερφή του: «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες, αυτό ψήφιζε ο αείμνηστος πατέρας μου»

Newsbeast.gr
Ο Βασίλης Τσιάρτας μέσω ανάρτησης στα social media έδωσε την απάντηση του στην επιστολή της μητέρας και της αδερφής του, μέσω της οποίας διαχώριζαν την θέση τους από εκείνον, με αφορμή τις πολιτικές του πεποιθήσεις. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής δικαιολόγησε τις πολιτικές πεποιθήσεις του, με τις οποίες διαφώνησε δημόσια η οικογένεια του, ενώ έκανε ειδική αναφορά στο κόμμα «Δημιουργία Ξανά» με το οποίο θα είναι υποψήφιος. Συγκεκριμένα, τόνισε μέσω της υποψηφιότητας του αισθάνεται «ότι υπερασπίζομαι ξανά τα εθνικά μας χρώματα, όπως το 2004». Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση του Βασίλη Τσιάρτα στο Facebook: «Διευκρινίζω, προς κάθε ενδιαφερόμενο, τις πολιτικές μου απόψεις: -Η Ελλάδα ανήκει στους Έ
16:38 07/02/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load