Σολομός κάρυ με γάλα καρύδας
12:10 - 25/01/2023
Υλικά 4 φιλέτα σολομού 1 κ. σ. ελαιόλαδο 1 κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο 1 κ. σ. κόκκινη πάστα κάρυ 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 2 κ. γλ. φρέσκο ψιλοκομμένο τζίντζερ 1 κονσέρβα γάλα καρύδας 1 κ. σ. σάλτσα sriracha 1 κ. σ. σος ψαριού Μαγειρεμένο ρύζι, για το σερβίρισμα Αλάτι Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι Φέτες λάιμ, για το σερβίρισμα Φρεσκοκομμένο κόλιανδρο, για το σερβίρισμα Εκτέλεση Αλατοπιπερώστε το σολομό. Σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά, ζεστάνετε το λάδι. Προσθέστε τον σολομό με την πλευρά του δέρματος προς τα κάτω και μαγειρέψτε μέχρι να πάρει χρώμα, περίπου 5 λεπτά ανά πλευρά. Αφαιρέστε τον από το τηγάνι και τοποθετήστε τον σε ένα πιάτο. Επιστρέψτε το τηγάνι σε μέτρια φωτιά κ
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr