Τσιτσιπάς: «Στόχος μας η κατάκτηση του Davis Cup σε 3-4 χρόνια»

17:52 - 03/02/2023

Τσιτσιπάς: «Στόχος μας η κατάκτηση του Davis Cup σε 3-4 χρόνια» 03/02/2023 Στη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης Τύπου της Εθνικής ομάδας τένις ενόψει των αγώνων του Davis Cup, ο Στέφανος Τσιτσιπάς μεταξύ άλλων σημείωσε πως θα ήθελε να φτάσει στην κατάκτηση του Davis Cup τα επόμενα χρόνια. Θα πρέπει να σημειώσουμε πως αρχηγός αποστολής είναι ο Απόστολος Τσιτσιπάς και Εθνικός προπονητής ο Δημήτρης Χατζηνικολάου, ενώ μέλη της ελληνικής ομάδας είναι ακόμα ο γιατρός Διονύσης Χίσσας, ο γυμναστής Χρήστος Φιωτάκης, ο ψυχολόγος Κώστας Περγαντής, ο φυσικοθεραπευτής Απόστολος Μιχαλάκας και ο βοηθός προπονητή Θανάσης Μανέκας. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε πρώτος το λόγ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Στόχος η κατάκτηση του Davis Cup σε 3-4 χρόνια

«Θέλω να πω αρχικά ότι το να βρισκόμαστε εδώ είναι μεγάλη τιμή για εμάς. Στόχος μας είναι, όσο ακραίο και παράλογο να ακούγεται, ο τίτλος του Davis Cup, σε 3-4 χρόνια από τώρα». Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε την ομιλία του ο Στέφανος Τσιτσιπάς στη σημερινή (3/2) συνέντευξη Τύπου ενόψει των αναμετρήσεων (4 και 5/2) με τον Ισημερινό στο κλειστό Νίκος Γκάλης» στο ΟΑΚΑ, για την άνοδο στην πρώτη κατηγορία της διοργάνωσης τένις. «Είναι κάτι που πιστεύω, το ονειρεύομαι από μικρή ηλικία, και χαίρομαι που η διοργάνωση έχει επιστρέψει στο παλιό της σύστημα. Η κατάκτηση του Davis Cup, μαζί με τους συμπαίκτες μου, είναι ένας από τους 3 στόχους που θέλω να πετύχω στην καριέρα μου στο τένις. Θα έλεγα ότι ε

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Τσιτσιπάς: «Θέλω τον τίτλο του Davis Cup σε 3-2 χρόνια»

Τένις: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει μεγαλόπνοα και άκρως φιλόδοξα σχέδια…

Διαβάστε το στο onsports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)