Γκουαρντιόλα: «Η δουλειά μου στη Μάντσεστερ Σίτι θα κριθεί από την κατάκτηση του Champions League
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γκουαρντιόλα: «Η επιτυχία μου στη Σίτι κρίνεται από την κατάκτηση του Champions League»
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα, ανέφερε τη συνέντευξη Τύπου ενόψει της ρεβάνς με τη Λειψία, πως δουλειά του στη Μάντσεστερ Σίτι κρίνεται από το αν θα καταφέρει να κατακτήσει το Champions League.
Διαβάστε το στο Γκουαρντιόλα: «Η επιτυχία μου στη Μάντσεστερ Σίτι θα κριθεί από το αν κατακτήσω το Champions League»
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα θέλει πάση θυσία το Champions League με…
Διαβάστε το στο onsports.grΓκουαρντιόλα: «Η επιτυχία μου στη Σίτι θα κριθεί από το Champions League»
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει κατακτήσει εννέα μεγάλα τρόπαια στη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά ο Καταλανός προπονητής είπε ότι η θητεία του στην ομάδα της Premier League θα καθοριστεί από το αν θα τής χαρίσει τον πρώτο τίτλο της στο Champions League. Ο Γκουαρντιόλα έχει πανηγυρίσει τέσσερις τίτλους Premier League, ένα Κύπελλο Αγγλίας και τέσσερα League Cup […]
The post Γκουαρντιόλα: «Η επιτυχία μου στη Σίτι θα κριθεί από το Champions League» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΓκουαρδιόλα: «Η δουλειά μου στη Σίτι κρίνεται από το αν θα κατακτήσουμε το Champions League»
Γκουαρδιόλα: «Η δουλειά μου στη Σίτι κρίνεται από το αν θα κατακτήσουμε το Champions League»
13/03/2023
Η Μάντσεστερ Σίτι καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Λειψίας για να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά του φετινού Champions League, με το έργο της να μην χαρακτηρίζεται εύκολο μετά το ισόπαλο 1-1 στη Γερμανία.
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έκανε δηλώσεις ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης και στάθηκε στο γεγονός ότι η δουλειά του στους «πολίτες» κρίνεται από το αν θα καταφέρει να τους στέψει πρωταθλητές Ευρώπης, τονίζοντας πως διαφωνεί με αυτόν τον τρόπο σκέψης.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Μαντσεστερ Σίτι:
«Η δουλειά μου στη Μάντσεστερ Σίτι θα κριθεί α
Διαβάστε το στο filathlos.grΓκουαρντιόλα: «Η επιτυχία μου στη Σίτι κρίνεται από την κατάκτηση του Champions League»
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα, ανέφερε τη συνέντευξη Τύπου ενόψει της ρεβάνς με τη Λειψία, πως δουλειά του στη Μάντσεστερ Σίτι κρίνεται από το αν θα καταφέρει να κατακτήσει το Champions League.
Διαβάστε το στο to10.gr