Γκουαρδιόλα: Η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ δεν συγκρίνεται με την «απόρριψη» από την Τζούλια Ρόμπερτς πριν από χρόνια

23:44 - 15/03/2023

Η Μάντσεστερ Σίτι πέτυχε μια τρομερή νίκη έναντι της Λειψίας με τον Χάαλαντ να σταματάει στα πέντε γκολ και μετά τη λήξη του ματς ο Πεπ Γκουαρδιόλα μίλησε για το ενδεχόμενο κατάκτησης του Τσάμπιονς Λιγκ και έκανε αναφορά στην Τζούλια Ρόμπερτς. Σε δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους μετά τη λήξη του αγώνα δήλωσε πως «είμαι αποτυχημένος στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα είμαι αποτυχημένος ακόμη κι αν κατακτήσω τρία Τσάμπιονς Λιγκ στη σειρά. Έχω τρία ινδάλματα στη ζωή μου. Τον Μάικλ Τζόρνταν, τον Τάιγκερ Γουντς και την Τζούλια Ρόμπερτς. Αυτοί οι τρεις είναι τα ινδάλματά μου». «Πριν από μερικά χρόνια η Ρόμπερτς επισκέφθηκε το Μάντσεστερ. Όχι το 90 όταν ο Σερ Άλεξ κέρδιζε τον έναν τίτλο μετά τον άλλο

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας