Τραγωδία στα Τέμπη: Συγκλονίζει ο σύντροφος της Κλαούντια, «θα περάσω το Πάσχα μόνος» (video)
19:48 - 15/04/2023
«Διαλύθηκε η ζωή μου μετά τα Τέμπη, θα περάσω το Πάσχα μόνος», λέει στον Alpha ο σύντροφος της Κλαούντια. Η άτυχη κοπέλα σπούδαζε στη Στρατιωτική Ιατρική και μαζί με τον Βασίλη επέβαιναν στο μοιραίο τρένο. Η κοπέλα σκοτώθηκε, αυτός βγήκε σώος από την «κόλαση» της φωτιάς. Αυτό το Πάσχα θα το περάσει μακριά από την …
Διαβάστε Περισσότερα στο agriniopress.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τραγωδία στα Τέμπη: Συγκλονίζει ο σύντροφος της 21χρονης Κλαούντια
Συντετριμμένος δηλώνει ο σύντροφος της 21χρονης Κλαούντια η οποία σκοτώθηκε στη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη...
Διαβάστε το στο ZouglaΤραγωδία στα Τέμπη: «Διαλύθηκαν όλα, δεν έχω τίποτα» – Συγκλονίζει ο σύντροφος της 21χρονης Κλαούντια [βίντεο]
Τραγωδία στα Τέμπη: Ο Βασίλης Νεθερίδης, σύντροφος της Κλαούντια η οποία σκοτώθηκε στη φονική σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, δηλώνει συντετριμμένος. «Δεν έχω σχέδια. Δεν έχω τίποτα. Απλά κάθομαι και περνάνε οι μέρες. Ούτε όρεξη έχω να δω κάποιον, ούτε να κάνω κάτι, ούτε να βγω από το σπίτι, τίποτα. Διαλύθηκαν όλα απλά» τόνισε ο […]
Το άρθρο Τραγωδία στα Τέμπη: «Διαλύθηκαν όλα, δεν έχω τίποτα» – Συγκλονίζει ο σύντροφος της 21χρονης Κλαούντια [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΤέμπη: Λύγισε στην κάμερα ο σύντροφος της Κλαούντια! «Θα περάσω το Πάσχα μόνος, δεν έχω να γιορτάσω κάτι, διαλύθηκαν όλα»
Ο Βασίλης Νεθερίδης, σύντροφος της Κλαούντια που σκοτώθηκε στη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, την αποφράδα ημέρα της 28ης Φεβρουαρίου, δήλωσε συντετριμμένος, μιλώντας στην κάμερα.Ο Βασίλης Νεθερίδης, σύντροφος της Κλαούντια που σκοτώθηκε στη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, την αποφράδα ημέρα της 28ης Φεβρουαρίου, δήλωσε συντετριμμένος, μιλώντας στην κάμερα.«Δεν έχω σχέδια. Δεν έχω τίποτα. Απλά κάθομαι και περνάνε οι μέρες. Ούτε όρεξη έχω να δω κάποιον, ούτε να κάνω κάτι, ούτε να βγω από το σπίτι, τίποτα. Διαλύθηκαν όλα […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr