Ο κατώτατος μισθός στην Ευρώπη: Σε ποια χώρα είναι 2.000 ευρώ και σε ποια 213 ευρώ

10:42 - 05/02/2020

Πολύ μεγάλες φαίνεται πως είναι οι διαφορές στον κατώτατο μισθό στις χώρες της Ευρώπης, σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat. Στην Ελλάδα πλέον έχει διαμορφωθεί στα 758 ευρώ και πλέον έχει ξεκινήσει η συζήτηση για το πόσο αναμένεται να αυξηθεί τον Ιούνιο. Υπενθυμίζεται πως το 2012 την περίοδο πριν καταργηθούν οι συλλογικές διαπραγματεύσεις, πριν δηλαδή θεσμοθετηθεί το σύστημα του διοικητικού καθορισμού του κατώτατου μισθού, αυτός διαμορφωνόταν στα 876 ευρώ (σε 12μηνη βάση), ενώ ένα εξάμηνο αργότερα, έπεσε στα 683 ευρώ. Κατώτατος μισθός: Πού είναι πάνω από 1.500 ευρώ και πού κάτω από 500 Ωστόσο οι διαφορές που υπάρχουν στον κατώτατο μισθό στις χώρες της Ευρώπης προκαλούν ζάλη. Ενδεικτικό είναι πω

Διαβάστε Περισσότερα στο thestival.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατώτατος μισθός: Σε ποια ευρωπαϊκή χώρα είναι 2.000 ευρώ και σε ποια 213 ευρώ - Σε ποια θέση βρίσκεται η Ελλάδα (ΛΙΣΤΑ)

Στα 758 ευρώ έχει διαμορφωθεί ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα με τη διαφορά συγκριτικά με άλλες χώρας της Ευρώπης να είναι τεράστια. The post Κατώτατος μισθός: Σε ποια ευρωπαϊκή χώρα είναι 2.000 ευρώ και σε ποια 213 ευρώ - Σε ποια θέση βρίσκεται η Ελλάδα (ΛΙΣΤΑ) appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thestival.gr

Δ. Νεάπολης – Συκεών: Με 143 μονάδες ενισχύθηκε η Δημοτική Τράπεζα Αίματος

Ένα αφιέρωμα στον δημιουργό Μανώλη Ρασούλη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Γιατί δεν πρέπει να τον αφήνετε μόνο του τον σκύλο σας στην ακρογιαλιά

Δωρεάν εξετάσεις για την πρόληψη της οστεοπόρωσης στον Δ. Πυλαίας- Χορτιάτη

H "Μήδεια" του Μποστ έρχεται στο Θέατρο Γης

Μουσικό ταξίδι με την Γλυκερία στο Ωραιόκαστρο