Sun: «Θετική η Κρίσταλ Πάλας να φιλοξενήσει τον ελληνικό τελικό Κυπέλλου»

10:30 - 12/05/2023

Sun: «Θετική η Κρίσταλ Πάλας να φιλοξενήσει τον ελληνικό τελικό Κυπέλλου» 12/05/2023 Εντός της ημέρας αναμένεται η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ να καταλήξει στην έδρα του φετινού τελικού Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Το ζήτημα έχει πάρει... διεθνείς διαστάσεις, καθώς η Ομοσπονδία αναζήτησε γήπεδα και εκτός Ελλάδας, όπως προβλεπόταν από την προκήρυξη. Μια από τις πρώτες επιλογές ήταν το γήπεδο της Κρίσταλ Πάλας, με την ΕΠΟ να κάνει επαφές τόσο με την Premier League, όσο και με τον σύλλογο του Λονδίνου. Η ημερομηνία του τελικού ήταν ένα ζήτημα λόγω της διαθεσιμότητας του γηπέδου και των υποχρεώσεων της Κρίσταλ Πάλας. Στη συνέχεια το σενάριο αυτό ε

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Θετική η Κρίσταλ Πάλας για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας» γράφει η Sun

Σύμφωνα με την αγγλική -αλλά όχι και τόσο έγκυρη- «Sun», η Κρίσταλ Πάλας άνοιξε μια νέα… πόρτα για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας. Ενώ σήμερα περιμένουμε να δούμε… λευκό καπνό από την ΕΠΟ, σχετικά ε την έδρα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, δημοσίευα της Sun βάζει το γήπεδο της Κρίσταλ Πάλας στο “κάδρο”. Όπως αναφέρει το ... Περισσότερα To άρθρο «Θετική η Κρίσταλ Πάλας για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας» γράφει η Sun δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Sun: «Θετική η Κρίσταλ Πάλας να φιλοξενήσει τον ελληνικό τελικό Κυπέλλου»

Ο πρόεδρος της Κρίσταλ Πάλας βλέπει θετικά τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου στο γήπεδό της Εντός της ημέρας αναμένεται η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ να καταλήξει στην έδρα του φετινού τελικού Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Το ζήτημα έχει πάρει… διεθνείς διαστάσεις, καθώς η Ομοσπονδία αναζήτησε γήπεδα και εκτός Ελλάδας, όπως προβλεπόταν από […] The post Sun: «Θετική η Κρίσταλ Πάλας να φιλοξενήσει τον ελληνικό τελικό Κυπέλλου» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

«Θετική η Κρίσταλ Πάλας να φιλοξενήσει τον ελληνικό τελικό Κυπέλλου»

Κι ενώ σήμερα (12/05) στις 14:00 η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ θα αποφασίσει οριστικά για το πού θα διεξαχθεί τελικά ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, η «Sun» φέρνει στο φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία για την έδρα της αναμέτρησης. Η αγγλική εφημερίδα αναφέρει ότι «ο πρόεδρος της Κρίσταλ Πάλας Στιβ […] The post «Θετική η Κρίσταλ Πάλας να φιλοξενήσει τον ελληνικό τελικό Κυπέλλου» first appeared on ThesSports.

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Γ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ: Οι θαυματουργοί πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού δείχνουν το μέλλον...

Formula 1: Επιβλητική πολ ποζίσιον του Φερστάπεν στην Σαγκάη

Κόντρα στον Λάγιοβιτς ο Τσιτσιπάς με φόντο τον τελικό του Barcelona Open

Basket League: Εντός με Κολοσσό ο Άρης

Bundesliga: Νίκη Ευρώπης για την Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Σερέλης: «Έξτρα κίνητρο ότι μας έχει κερδίσει δύο φορές η Μακάμπι»