Η Κατερίνα Διδασκάλου μιλάει στο “Μαζί σου” για τις Άγριες Μέλισσες και το ρόλο της Μυρσίνης

17:09 - 08/02/2020

Συνέντευξη στην εκπομπή “Μαζί σου σαββατοκύριακο” και την Τατιάνα Στεφανίδου έδωσε η Κατερίνα Διδασκάλου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το […] The post Η Κατερίνα Διδασκάλου μιλάει στο “Μαζί σου” για τις Άγριες Μέλισσες και το ρόλο της Μυρσίνης appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Κατερίνα Διδασκάλου μιλάει στο «Μαζί σου» για τις Άγριες Μέλισσες και το ρόλο της Μυρσίνης

Η «Μυρσίνη» των «Αγριων Μελισσών» ήταν καλεσμένη της Τατιάνας Στεφανίδου και χαρακτήρισε «δώρο» τον ρόλο της, ενώ αναφέρθηκε

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Η Κατερίνα Διδασκάλου μιλάει για τις Άγριες Μέλισσες και το ρόλο της Μυρσίνης (VIDEO)

Συνέντευξη στην εκπομπή “Μαζί σου σαββατοκύριακο” και την Τατιάνα Στεφανίδου έδωσε η Κατερίνα Διδασκάλου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το ρόλο της Μυρσίνης στις Άγριες Μέλισσες και εξομολογήθηκε το περιστατικό όπου έβαλε τα κλάματα μπροστά στην Έλλη Τρίγγου, λίγο πριν γυρίσουν μια σκηνή. «Είμαι πολύ τυχερή με το σενάριο που μου δόθηκε. Η Μελίνα Τσαμπάνη μου έχει κάνει ένα τεράστιο δώρο γιατί αυτή η ηρωίδα είναι τρομερά πολυεπίπεδη, τα έχει όλα. Η Μυρσίνη έχει παντρευτεί με έρωτα τον άντρα της, είναι ερωτική μαζί του, είναι ερωτευμένη με τον Δούκα και το λέει κιόλας. Το λέει και τον εραστή της, τον Κυπραίο, ότι δεν έχει αγαπήσει άλλο άντρα. Η Μυρσίνη πήγε με τον Κυπραίο γιατί θέλει να κρατηθεί

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο