Εξάρχεια: Το γράμμα που άφησε το ζευγάρι πριν κόψει τις φλέβες του

23:37 - 22/02/2024

«Τα κορμιά μας δεν προφέρουν τίποτα πια, αλλά η ψυχή και η φωτιά δεν πεθαίνουν ποτέ. Γι’ αυτό, διαλέξαμε τη λευτεριά. Καλή αντάμωση στους αδικημένους, στους μόνους, στους φευγάτους και στους ασώπαστους. Τα λέμε στην φωτιά». Με ένα σημείωμα που σοκάρει, όπως αποκαλύπτει το newsit.gr, το ζευγάρι των Εξαρχείων αποφάσισε να αιτιολογήσει τους λόγους που οδήγησαν στη μοιραία αυτή απόφαση, χθες (21.02.2024), αργά το βράδυ, με τον έναν να χαρακώνει τις φλέβες του άλλου για να δώσουν τέλος στη ζωή τους, στο μικρό διαμέρισμα της οδού Κομνηνών, στα Εξάρχεια. Όμως, την τελευταία στιγμή και αφού η γυναίκα είχε ήδη αρχίσει να «φεύγει», το ένστικτο της επιβίωσης, οδήγησε τον 57 χρόνο

Διαβάστε Περισσότερα στο lamianow.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εξάρχεια: Το σημείωμα που άφησε το ζευγάρι που θέλησε να δώσει τέλος στη ζωή του

Η υπόθεση του ζευγαριού στα Εξάρχεια που έκοψε τις φλέβες του την Πέμπτη (22/02) εξελίσσεται σε θρίλερ. Νεκρή εντοπίστηκε από την αστυνομία την ίδια ημέρα η γυναίκα ενώ, ο 57χρονος σύζυγός της, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ελπίς» σε σοβαρή κατάσταση. Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, το ζευγάρι άφησε ένα σημείωμα για να δικαιολογήσει την απόφασή του […] The post Εξάρχεια: Το σημείωμα που άφησε το ζευγάρι που θέλησε να δώσει τέλος στη ζωή του appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lamianow.gr

«Θρυλικό» break στην Βαρκελώνη

Λαμία : “Που πήγαν 16.5 εκατομμύρια ευρώ;” – διαχειριστικό έλεγχο για την προηγούμενη δημοτική αρχή ανακοίνωσε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου (Βίντεο)

Βασίλης Γραμμένος για την επίθεση στη Βουλή: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω ούτε να μιλήσω»

Στα ύψη η τιμή των πρώιμων κερασιών από το Φραντζή / Τι λέει ο Πρόεδρος των παραγωγών – BINTEO

Στα ύψη η ενδοοικογενειακή βία στην Εύβοια: Μόνο στη Χαλκίδα σημειώθηκαν 22 περιστατικά – ΒΙΝΤΕΟ

Τσικνής: “Θα έπρεπε να είναι εκτός πινάκων ο Κατσικογιάννης – Μας γυρίζει στα πέτρινα χρόνια η σημερινή διαιτησία”