Δάφνη Καραβοκύρη: Δεχόμουν διαρκώς απειλές για τη ζωή μου – Μου έστελναν μηνύματα «ξέρουμε πού μένεις»

15:55 - 06/08/2025

Η Δάφνη Καραβοκύρη σόκαρε σήμερα (06.08.2025) το πάνελ της εκπομπής «Καλοκαίρι Παρεά» στον ΑΝΤ1, όπου βρέθηκε καλεσμένη.  Κατά τη διάρκεια συζήτησης για το cyberstalking, η ... To άρθρο Δάφνη Καραβοκύρη: Δεχόμουν διαρκώς απειλές για τη ζωή μου – Μου έστελναν μηνύματα «ξέρουμε πού μένεις» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Κατερίνα Γαβαλά: Κάποτε είχα σχέση με έναν πολύ διάσημο τραγουδιστή, θα μπορούσα να το έχω εκμεταλλευθεί

Περιστέρι Betsson – Ολυμπιακός 60-105: Σαρωτική εμφάνιση και ερυθρόλευκο 10/10 στη GBL

Τρόμος στην Αργυρούπολη: Οδηγοί τσακώθηκαν στον δρόμο – Ο ένας απείλησε τον άλλο με τσεκούρι και συνελήφθη

Χρυσοχοΐδης για την Αστυνομία στις αγροτικές κινητοποιήσεις: Δεν διαθέτει πλαστικές σφαίρες Τι ψέμματα είναι αυτά που λέτε εδώ μέσα;

Γιώργος Μπαρτζώκας: Επεισόδιο με τον προπονητή του Ολυμπιακού στο Περιστέρι και οπαδό που τον έβρισε

Φλωρίδης: Το πολιτικό σύστημα μεταφέρει τις αδυναμίες τους στη Δικαιοσύνη, προκαλώντας απαξίωση και πλήγμα στη Δημοκρατία